Huis kopen in Spanje met zeezicht

  • Ervaren aankoopmakelaar in Spanje
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ruim 3.500 bestaande en nieuwbouw woningen
  • Gratis adviesgesprek in Nederland of Spanje

Een huis kopen in Spanje aan zee?

In Spanje hebben wij prachtige huizen aan zee te koop staan. Ons aanbod bestaat uit zowel uit luxe eerstelijns villa’s (direct aan zee gelegen) als woningen die er wat verder vanaf staan maar wel het prachtige uitzicht op zee hebben.

Op basis van uw wensen en eisenpakket gaan wij voor u - geheel vrijblijvend en gratis - op zoek naar een woning die het beste aansluit op uw wensen.

Uitgelichte woningen


Kiezelstrand in Javea, Spanje

Een vakantiehuis kopen in Spanje

Wat geeft u nou een echt vakantiegevoel? Voor de meeste mensen is dit een woning met zeezicht.

Wat is er nou fijner dan s'ochtends wakker worden, de balkondeuren open te slaan en te worden verblind door de felle ochtendzon en de prachtige blauwe zee? Ons aanbod staat vol met luxe huizen die hieraan voldoen. Ziet u zoveel verschillende woningen, verschillende plaatsen en verschillende soorten, maar u ziet door de bomen het bos niet meer? Neem dan nu contact met ons op.

Een huis kopen aan de Costa Blanca

Een woning inclusief zeezicht is niet schaars in de Costa Blanca. Huizen met zeezicht en/of aan de kust zijn er genoeg van te koop! De Costa Blanca (betekent ‘witte kust’ in het Spaans) ligt in het Zuid-Oosten van Spanje en tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada. Velen denken dat deze naam afgeleid is van de witte stranden, maar dat is niet het geval. De stranden zijn namelijk goud-geel. De naam komt van vroeger uit de tijd van de Moren; de hele kust stond destijds vol met amandelbomen en de bloesem die op de grond viel maakte alles wit. Hier komt de naam Costa Blanca vandaan.

De totale lengte van de kust bedraagt zo’n 250 kilometer en bezit vele zandstranden. Voor de warmte hoeft men niet meer naar Zuid Spanje (in tegenstelling tot wat iedereen denkt), want de Costa Blanca heeft alles. Lees hier meer over het klimaat van de Costa Blanca. Met name het stuk Javea-Altea ligt in een kom tussen de zee en de bergen wat ervoor zorgt dat er juist geen grote verschillen zijn in de zomers en winters.

Als u van onderstaande dingen houdt dan is Costa Blanca echt iets voor u.

  • Heerlijk eten en drinken 
  • Ligging aan de kust 
  • Cultuur 
  • Aardige mensen 
  • Mooie stranden en blauwe zee 
  • Aangename en relaxte sfeer

Heeft u advies nodig voor het kopen van een huis in Spanje?

Dus bent u in de oriënterende fase en wenst u een geheel vrijblijvend en gratis advies? Neem dan contact met ons op. Op basis van jullie exacte wensen en eisen pakket zullen wij een passende woning selectie maken. Wij plannen de bezichtigingen in en zullen u samen met de verkoopmakelaar begeleiden.

Allereerst zullen we beginnen met het verkennen van de omgeving. Naar onze mening is dit de belangrijkste factor en moet er een klik zijn. Woningen naar uw smaak zijn er altijd wel te vinden, maar aan de omgeving kan niet veel veranderd worden. Wanneer u een goed gevoel heeft met de omgeving zullen wij de bezichtigingen van de woningen gaan doen.

Bij elke bezichtiging tonen wij u uitvoerig waar de zon staat op elk gewenst tijdstip. Hierdoor kunt u goed bepalen of u de ochtendzon en/of de middagzon en/of de avondzon heeft.

Ook kunnen wij kijken naar de reeds aanwezige installaties en kwaliteit van de materialen. Zodoende kan u bepalen of ook dit aan de verwachtingen voldoet om eventuele kosten achteraf te voorkomen of te kunnen budgetteren.