Zoekt u een makelaar aan de Costa Blanca?

  • Ervaren aankoopmakelaar in Spanje
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ruim 3.500 bestaande en nieuwbouw woningen
  • Gratis adviesgesprek in Nederland of Spanje

Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca? PrimaVillas is een aankoopmakelaar met een woningaanbod van 13 verschillende makelaars. Wij kunnen u zowel in Nederland als in Spanje begeleiden. Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Uitgelichte woningen


Wanneer u een woning wilt kopen in Spanje, dan is het verstandig om je eerst goed voor te bereiden. De allerbelangrijkste eerste stap is het bepalen van de regio waar je wilt gaan kopen of bouwen. Wat vind je prettig aan een omgeving? Reuring om je heen, of juist alle privacy en rust. Dichtbij een supermarkt, winkels en een apotheek, of vind je het niet erg om hiervoor een stukje te rijden? In een gemeenschap of afgelegen? Hierbij is het aan te raden om de plek ook buiten het seizoen te bezoeken. Zodoende kun je ervaren of er nog iets te doen is buiten het seizoen of dat alles is gesloten, hoe het klimaat is buiten het hoogseizoen, of er nog genoeg taxi’s en bussen rijden, etc.

Als de omgeving is bepaald dan is het goed om de motieven voor het kopen van een huis op een rijtje te zetten. Is het voor belegging/verhuur, klimaat, fiscale redenen, vakantiehuis, etc.

Zodra dit duidelijk is dan ga je bepalen wat je wilt gaan kopen (of bouwen). Dit is afhankelijk van de wensen, de financiële mogelijkheden, het huidige aanbod en de vraagprijs. Als dit allemaal op een rijtje staat, dan is het tijd om concreet naar woningen te gaan kijken.

PrimaVillas is een Nederlandse aankoopmakelaar in Nederland én Spanje en kan in het gehele traject begeleiden, van A tot Z. Deze dienst is voor de koper geheel gratis. Deze kosten worden in Spanje namelijk betaald door de verkopende partij.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie of alleen even sparren? Neem dan nu (vrijblijvend) contact met ons op.