• Investeren in Spanje

    Moderne nieuwbouw villa in Spanje

    Een huis in Spanje klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Een uitvalsbasis waar je even helemaal weg kunt zijn. Het weer, het eten, de cultuur en de omgeving. Je bent samen even in een andere omgeving. Maar daar tegenover staan natuurlijk een aantal verplichtingen. Denk aan het onderhoud, lokale belastingen en de kosten die komen bij het eventueel verhuren van je woning. De belangrijkste vraag is dan; is een huis in Spanje de moeite waard? En is het nu het goede moment om te kopen? Natuurlijk verschilt dit per persoon en ligt het aan het doel van de eventuele aankoop. Wist je dat een (tweede) huis in Spanje ook een ontzettend goede investering kan zijn?

      Lees verder
  • Waar moet ik op letten bij het bezichtigen van een huis in Spanje?

    Traditionele Spaanse villa met zwembad in Spanje

    Daar is dan dat moment - je hebt de perfecte woning gevonden die helemaal voldoet aan jouw wensen. Althans, dat lijkt zo op de foto’s. Het advies is dan ook om nooit puur op foto’s af te gaan. Een bezichtiging van de woning, maar ook zeker de buurt er omheen is de enige manier om erachter te komen of die woning nou echt zo goed bij je past. Maar hoe haal je nou eigenlijk het meeste uit de bezichtiging?

      Lees verder
  • Een huis kopen in Spanje - hoe gaat dat?

    De zee van Javea, Spanje, met het Arenal strand en de Montgo berg op de achtergrond

    Wanneer er een deal is overeengekomen met de verkoper zijn er nog een aantal zaken die geregeld moet worden. Lees hieronder stapsgewijs wat er moet gebeuren voor het succesvol kopen van een huis in Spanje.

      Lees verder
  • Waarom een aankoopmakelaar van toegevoegde waarde is

    Strand in Javea, Spanje met bergen op de achtergrond

    Gefeliciteerd! Als je deze blog leest dan heb je waarschijnlijk voor jezelf een keuze gemaakt dat je een woning wilt gaan kopen in Spanje. Wellicht ben je nog in de oriëntatiefase of zelfs al een stapje verder. In deze blog geven we je verschillende argumenten waarom je het beste een aankoopmakelaar in de hand kan nemen in plaats van alles zelf te regelen met een of meerdere verkoopmakelaars.

      Lees verder