Over ons

Jan Bloem

Bedenker van het concept PrimaVillas. Succesvol ondernemer geweest in verschillende branches. Neergestreken in Javea in 2002 en daar toen met verkeerde aannemers en adviseurs in aanraking gekomen. Deze ervaring heeft eind 2010 geleid tot het idee om aspirant-kopers eerlijk en onafhankelijk met behulp van betrouwbare lokale partners te begeleiden bij de aankoop van hun droomwoning, hetgeen begin 2012 is uitgewerkt tot het succesvolle concept PrimaVillas.


Michelle Bloem

Dochter van Jan Bloem; jarenlange ervaring in de evenementen branche, daardoor een echte spin in het web en een expert in het achterhalen van uw klantwens. Zij zal u helpen met het vinden van uw droomwoning die voldoet aan alle wensen en eisen die u maar heeft.


Een woning kopen in Spanje zonder zorgen en risico

PrimaVillas werkt volgens een concept, waardoor u zonder zorgen en risico uw droomhuis aan de Costa Blanca kunt kopen. Wij zijn onafhankelijk, krijgen een vergoeding van de verkopende partij en daardoor is deze dienst voor u als (aspirant-) koper helemaal GRATIS.

De regels en wetten in Spanje verschillen behoorlijk met die Nederland, België en Duitsland, waardoor er regelmatig vervelende situaties ontstaan.

Door het samenbrengen van op kwaliteit geselecteerde locale partners, ieder met hun specifieke expertise, wordt u van A tot Z vakkundig begeleid. 

Indien gewenst regelt PrimaVillas ook het boeken van uw vlucht, de huurauto en de overnachting(en) zodat u al uw tijd kunt besteden aan het vinden en/of kopen van uw droomhuis aan de Costa Blanca. Ons motto is namelijk dat het kopen van een woning in Spanje een feest moet zijn, waar u nog jaren lang van zult genieten.