Nieuwbouw aan de Costa Blanca

  • Ervaren aankoopmakelaar in Spanje
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ruim 3.500 bestaande en nieuwbouw woningen
  • Gratis adviesgesprek in Nederland of Spanje

Bent u op zoek naar een nieuwbouwproject in Spanje, aan de Costa Blanca? Er zijn op dit moment vele projecten in aanbouw, maar ook vele projecten die nog in de beginfase zijn. U kunt dan uw eigen villa ontwerpen en geheel naar eigen wensen en eisen laten bouwen. Momenteel begeleiden wij meerdere cliënten in dit gehele bouwproject. U heeft dan nergens omkijken naar, want dat doen wij voor u! Lees hieronder meer of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitgelichte woningen


Wij als PrimaVillas kunnen u begeleiden in het gehele bouwproject, tot aan het overhandigen van de sleutel en het opleveren van de tuin.

Allereerst laten wij u kennismaken met de omgeving. Dit is naar onze mening het allerbelangrijkste. Het hebben van een prachtige woning in een gebied waar u zich niet prettig voelt, gaat u op de lange termijn niet gelukkig maken. Dus eerst bepalen in welk gebied u wilt gaan kopen/bouwen, daarna het geschikte grondstuk erbij zoeken.

Vervolgens laten wij verschillende nieuwbouw projecten in aanbouw of reeds afgerond zien. Zodoende kunt u met eigen ogen de kwaliteit van de bouwer beoordelen. Een project kan op een grondstuk naar keuze gebouwd worden en in samenwerking met de architect naar eigen wens aangepast worden.

Wanneer de vergunning is aangevraagd en binnen is, dan kan er gestart worden met de bouw. In dit gehele traject zullen wij zorgdragen voor een goede afhandeling. U wordt hierin volledig ontzorgt en hoeft dus niet zelf aanwezig te zijn.

Heeft u interesse in een nieuwbouwproject in Spanje?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit hoe wij werken en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Ook kunnen we u reeds afgeronde projecten laten zien of u in contact brengen met onze cliënten die u voor zijn geweest. Lees ook hier de klantervaringen