Villa te koop in Teulada / Spanje #48856

€ 850.000 € 895.000
Villa te koop in Teulada Dit dromerige pand maakt indruk met zijn adembenemende uitzicht en luxueuze leefruimte. Het is perfect geschikt als meer generatiewoning maar ook als huurwoning. De gehele buitengevel is rijkelijk bekleed met Tosca-steenplaten. De woning heeft twee garages met extra parkeerplaatsen op het terrein en een gastenparkeerplaats buiten. De oprijlaan leidt rondom het huis naar de tuin en het zwembad en naar de receptie van het huis. De receptie geeft toegang tot de bovenwoning, de hoofdwoning, het zwembad en een gastentoilet. Het toilet is toegankelijk vanuit het zwembad. Bij binnenkomst in het hoofdappartement bevindt men zich direct in de ruime en lichtovergoten woonkamer.  De woonkamer, het eetgedeelte en de keuken zijn volledig open, waardoor een uitstekend gevoel van ruimte ontstaat. Alle drie de ruimtes hebben directe toegang tot het terras en het zwembad. Tevens is er een berging in de keuken. Een deur leidt naar de grote badkamer met douche en ligbad, een doorgangskamer/slaapkamer en de hoofdslaapkamer op de benedenverdieping. Vanuit de woonkamer is nog een slaapkamer bereikbaar met directe toegang tot de binnenplaats. Op de bovenverdieping is er, naast het appartement met twee slaapkamers, een complete keuken en een grote woonkamer, nog een slaapkamer met een complete badkamer.  De bovenverdieping heeft ook een ruim balkon en terras tussen het trappenhuis en de zelfstandige flat. De woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat. In 15 minuten ben je in Benissa en dus ook direct aan de snelweg. Na ongeveer vijf minuten ben je bij de prachtige stranden van Moraira en de drukte van deze kustplaats. Daar vindt u vele restaurants, supermarkten en andere voorzieningen. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 70 minuten afstand. Solide constructie, geïsoleerde glazen ramen, zonwering, centrale verwarming op gas (inactief), pelletkachel, airconditioning, Tosca-gevel, zwembad, twee garages met elektrische poorten, parkeerplaatsen , buitendouche, waterreservoir, video-intercom, zolder, veiligheidsdeuren, elektrische rolpoort en laminaatvloer. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48856
Prijs
€ 850.000
Type woning
Villa
Plaats
Teulada
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
320m²
Oppervlakte perceel
800m²

Villa te koop in Teulada

Dit dromerige pand maakt indruk met zijn adembenemende uitzicht en luxueuze leefruimte. Het is perfect geschikt als meer generatiewoning maar ook als huurwoning. De gehele buitengevel is rijkelijk bekleed met Tosca-steenplaten. De woning heeft twee garages met extra parkeerplaatsen op het terrein en een gastenparkeerplaats buiten. De oprijlaan leidt rondom het huis naar de tuin en het zwembad en naar de receptie van het huis. De receptie geeft toegang tot de bovenwoning, de hoofdwoning, het zwembad en een gastentoilet. Het toilet is toegankelijk vanuit het zwembad. Bij binnenkomst in het hoofdappartement bevindt men zich direct in de ruime en lichtovergoten woonkamer. 

De woonkamer, het eetgedeelte en de keuken zijn volledig open, waardoor een uitstekend gevoel van ruimte ontstaat. Alle drie de ruimtes hebben directe toegang tot het terras en het zwembad. Tevens is er een berging in de keuken. Een deur leidt naar de grote badkamer met douche en ligbad, een doorgangskamer/slaapkamer en de hoofdslaapkamer op de benedenverdieping. Vanuit de woonkamer is nog een slaapkamer bereikbaar met directe toegang tot de binnenplaats. Op de bovenverdieping is er, naast het appartement met twee slaapkamers, een complete keuken en een grote woonkamer, nog een slaapkamer met een complete badkamer. 

De bovenverdieping heeft ook een ruim balkon en terras tussen het trappenhuis en de zelfstandige flat. De woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat. In 15 minuten ben je in Benissa en dus ook direct aan de snelweg. Na ongeveer vijf minuten ben je bij de prachtige stranden van Moraira en de drukte van deze kustplaats. Daar vindt u vele restaurants, supermarkten en andere voorzieningen. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 70 minuten afstand. Solide constructie, geïsoleerde glazen ramen, zonwering, centrale verwarming op gas (inactief), pelletkachel, airconditioning, Tosca-gevel, zwembad, twee garages met elektrische poorten, parkeerplaatsen , buitendouche, waterreservoir, video-intercom, zolder, veiligheidsdeuren, elektrische rolpoort en laminaatvloer.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Airconditioning
 • Balkon
 • Binnenplaats
 • Dichtbij voorzieningen
 • Doodlopende weg
 • Elektrische poort
 • Garage
 • Gastentoilet
 • Intercom
 • Openhaard
 • Opslagruimte
 • Pallet kachel
 • Parkeerplaatsen
 • Rustige omgeving
 • Stille omgeving
 • Terras
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Volledig gemeubileerd