Villa te koop in Teulada / Spanje #46587

€ 1.400.000
Authentieke, ruime mediterrane villa met adembenemend zeezicht Dit kan uw volgende huis zijn om te genieten van geweldige zomerdagen bij het zwembad en heerlijke avonden met vrienden en familie. Prachtige Villa gelegen in Moraira, met uitstekend (zee)zicht op de Baai van Moraira vanaf Cap D'or tot aan de Peñón de Ifach. Huis en tuin in mediterrane stijl, een combinatie van edele en ambachtelijke materialen zoals gietijzeren en lemen binnentegels en vloeren, met een oppervlakte van 1900 m2 waarvan 400 m2 bebouwd.  Een villa met 6 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, waaronder een torenhuis. Op de eerste verdieping, een hoofdslaapkamersuite met ligbad met uitzicht op zee, een tweepersoonsslaapkamer, een gastenbadkamer met douche, een ruime en lichte eetkamer, een grote woonkamer met een houtgestookte open haard en een ruime keuken, beide laatste met toegang tot een zonnige naya met uitzicht op zee en toegang tot het overloopzwembad. Het zwembad heeft ook een aparte overdekte loungeruimte, perfect voor zomeravonden of voor wat zomerse schaduw. Op de begane grond zijn er 4 grote slaapkamers, waarvan 3 met eigen badkamer, een speelkamer, wijnkelder, wasruimte met toegang tot de naya op de begane grond die uitkijkt op een prachtig deel van de tuin met gras, perfect voor zomerse diners.  Het heeft een grote garage met een capaciteit voor 4 auto's en een berging. In het bovenste gedeelte van het huis bevindt zich de toren, die wordt gebruikt als logeerkamer met een eigen terras (en kan worden omgevormd tot een onafhankelijke ruimte). De villa is omgeven door een autochtone mediterrane tuin, die zowel het huis als het zwembad omringt. Overloopzwembad van 5m x 8m met borg. Airconditioning in de woon-, hoofd- en slaapkamers. Gastank voor vloerverwarming door het hele huis. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46587
Prijs
€ 1.400.000
Type woning
Villa
Plaats
Teulada
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
400m²
Oppervlakte perceel
1900m²

Authentieke, ruime mediterrane villa met adembenemend zeezicht

Dit kan uw volgende huis zijn om te genieten van geweldige zomerdagen bij het zwembad en heerlijke avonden met vrienden en familie. Prachtige Villa gelegen in Moraira, met uitstekend (zee)zicht op de Baai van Moraira vanaf Cap D'or tot aan de Peñón de Ifach. Huis en tuin in mediterrane stijl, een combinatie van edele en ambachtelijke materialen zoals gietijzeren en lemen binnentegels en vloeren, met een oppervlakte van 1900 m2 waarvan 400 m2 bebouwd. 

Een villa met 6 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, waaronder een torenhuis. Op de eerste verdieping, een hoofdslaapkamersuite met ligbad met uitzicht op zee, een tweepersoonsslaapkamer, een gastenbadkamer met douche, een ruime en lichte eetkamer, een grote woonkamer met een houtgestookte open haard en een ruime keuken, beide laatste met toegang tot een zonnige naya met uitzicht op zee en toegang tot het overloopzwembad. Het zwembad heeft ook een aparte overdekte loungeruimte, perfect voor zomeravonden of voor wat zomerse schaduw. Op de begane grond zijn er 4 grote slaapkamers, waarvan 3 met eigen badkamer, een speelkamer, wijnkelder, wasruimte met toegang tot de naya op de begane grond die uitkijkt op een prachtig deel van de tuin met gras, perfect voor zomerse diners. 

Het heeft een grote garage met een capaciteit voor 4 auto's en een berging. In het bovenste gedeelte van het huis bevindt zich de toren, die wordt gebruikt als logeerkamer met een eigen terras (en kan worden omgevormd tot een onafhankelijke ruimte). De villa is omgeven door een autochtone mediterrane tuin, die zowel het huis als het zwembad omringt. Overloopzwembad van 5m x 8m met borg. Airconditioning in de woon-, hoofd- en slaapkamers. Gastank voor vloerverwarming door het hele huis.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Airconditioning
 • Dichtbij voorzieningen
 • Dubbel Glas
 • Elektrische poort
 • Games room
 • Garage
 • Internet
 • Naya
 • Openhaard
 • Parkeerplaatsen
 • Terras
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Waskamer
 • Wijnkelder
 • Zeezicht