Bouwgrond te koop in Teulada / Spanje #45255

€ 120.000
Bouwgrond te koop in Teulada Te koop 180 vierkante meter bouwgrond om een appartementencomplex te ontwikkelen in het centrum van Teulada, op loopafstand van diensten en voorzieningen. Het gemeentehuisreglement staat bedrijfsruimte toe op de begane grond plus drie verdiepingen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Moraira Info:. . Moraira is een echt authentiek mediterraan dorp gelegen aan zee, met uitzicht op enkele van de beste stranden van de Costa Blanca.  Moraira heeft alle nodige infrastructuur om het meeste uit uw vrije tijd te halen. Het heeft een netwerk van golfbanen binnen een straal van een paar kilometer, een moderne jachthaven en alle sportfaciliteiten die u maar kunt wensen. Verder biedt Moraira u de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan en in contact te komen met de natuur. Te voet of met de fiets kunt u de uitgestrekte wijngaardvelden bekijken of de groene dennenbossen bewonderen die het landschap van de Costa Blanca kenmerken. Vanwege de uitstekende geografische ligging, het unieke klimaat en de kristalheldere stranden is Moraira een van de meest gewilde gebieden aan de Costa Blanca.  Dit charmante vissersdorpje op het zuiden heeft een gemiddelde jaartemperatuur van 18ºC, met meer dan 300 dagen zon per jaar. De stedelijke ontwikkeling van Moraira is uitgevoerd met strikt respect voor het milieu. Dit heeft gezorgd voor het behoud van een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving met uitgestrekte groene gordels en een overvloed aan wijngaarden en pijnbomen. Een vissersvilla die nog steeds zijn oorspronkelijke wortels behoudt. Moraira is in de loop der jaren een stad geworden met een breed netwerk van diensten die het hele jaar door actief zijn. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45255
Prijs
€ 120.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Teulada
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
180m²

Bouwgrond te koop in Teulada

Te koop 180 vierkante meter bouwgrond om een appartementencomplex te ontwikkelen in het centrum van Teulada, op loopafstand van diensten en voorzieningen. Het gemeentehuisreglement staat bedrijfsruimte toe op de begane grond plus drie verdiepingen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Moraira Info:. . Moraira is een echt authentiek mediterraan dorp gelegen aan zee, met uitzicht op enkele van de beste stranden van de Costa Blanca. 

Moraira heeft alle nodige infrastructuur om het meeste uit uw vrije tijd te halen. Het heeft een netwerk van golfbanen binnen een straal van een paar kilometer, een moderne jachthaven en alle sportfaciliteiten die u maar kunt wensen. Verder biedt Moraira u de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan en in contact te komen met de natuur. Te voet of met de fiets kunt u de uitgestrekte wijngaardvelden bekijken of de groene dennenbossen bewonderen die het landschap van de Costa Blanca kenmerken. Vanwege de uitstekende geografische ligging, het unieke klimaat en de kristalheldere stranden is Moraira een van de meest gewilde gebieden aan de Costa Blanca. 

Dit charmante vissersdorpje op het zuiden heeft een gemiddelde jaartemperatuur van 18ºC, met meer dan 300 dagen zon per jaar. De stedelijke ontwikkeling van Moraira is uitgevoerd met strikt respect voor het milieu. Dit heeft gezorgd voor het behoud van een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving met uitgestrekte groene gordels en een overvloed aan wijngaarden en pijnbomen. Een vissersvilla die nog steeds zijn oorspronkelijke wortels behoudt. Moraira is in de loop der jaren een stad geworden met een breed netwerk van diensten die het hele jaar door actief zijn.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand