Terug naar resultaten

Villa te koop in Sanet Y Negrals / Spanje #48939

€ 150.000 € 170.000
Mooie geschakelde woning gelegen in het gezellige en rustige dorpje Sanet y Negrals In de uitlopers van Montesano bevinden we ons omringd door de natuur en met uitzicht op de vallei die in het paleolithicum een moeras was, omgeven door archeologische overblijfselen en met talloze grotten om in de tijd te verdwalen. Dit huis is licht en heeft genoeg ruimte voor een groot gezin, het heeft twee verdiepingen. Er zijn vier tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, 2 complete badkamers en een toilet. Een woon-eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met toegang tot een binnen patio.  In het bovenste gedeelte van het huis zouden we kunnen zeggen dat er een derde verdieping is, die doorschijnend is, deze kan gebruikt worden als berging of om een extra kamer toe te voegen, om deze ruimte te bereiken zullen we een verwijderbare trap moeten gebruiken. Dit huis heeft veel verrassingen, zoals het feit dat het direct water heeft uit de dorpsbron. Als u besluit het te bezoeken, zult u er geen spijt van krijgen, aangezien u vele mogelijkheden zult zien. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48939
Prijs
€ 150.000
Type woning
Villa
Plaats
Sanet Y Negrals
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
170m²

Mooie geschakelde woning gelegen in het gezellige en rustige dorpje Sanet y Negrals

In de uitlopers van Montesano bevinden we ons omringd door de natuur en met uitzicht op de vallei die in het paleolithicum een moeras was, omgeven door archeologische overblijfselen en met talloze grotten om in de tijd te verdwalen. Dit huis is licht en heeft genoeg ruimte voor een groot gezin, het heeft twee verdiepingen. Er zijn vier tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, 2 complete badkamers en een toilet. Een woon-eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met toegang tot een binnen patio. 

In het bovenste gedeelte van het huis zouden we kunnen zeggen dat er een derde verdieping is, die doorschijnend is, deze kan gebruikt worden als berging of om een extra kamer toe te voegen, om deze ruimte te bereiken zullen we een verwijderbare trap moeten gebruiken. Dit huis heeft veel verrassingen, zoals het feit dat het direct water heeft uit de dorpsbron. Als u besluit het te bezoeken, zult u er geen spijt van krijgen, aangezien u vele mogelijkheden zult zien.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Patio
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand