Villa te koop in Orba / Spanje #48801

€ 230.000
Het woonoppervlak van ca.103 m2 is verdeeld over twee woonlagen Op de begane grond is er een apart appartement met een woon-eetkamer met kitchenette, een slaapkamer en een badkamer. Een buitentrap leidt naar een groot terras met toegang tot het woonniveau. Via het glazen terras, dat een ideale eetkamer zou zijn, komt u het huis binnen en van daaruit bereikt u de woonkamer met open haard, nog drie slaapkamers waarvan één met uitgang naar een terras, 1 slaapkamer met en-suite toilet, een badkamer met douche. Het perceel van ca. 730m2 is makkelijk te onderhouden. Het 8x4 zwembad is omgeven door zonneterrassen. De woning heeft wat opknapwerk nodig, dit zie je terug in de prijs. Dit huis kan worden omgebouwd tot een prachtig huis. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak. De woning is gelegen in een volwassen woonwijk. In een paar minuten met de auto bereikt u het centrum van Orba, waar u tal van winkelmogelijkheden, restaurants, bakkers, opticiens en nog veel meer vindt. Naar Ondara, met zijn snelwegverbinding en winkelcentrum, rijdt u in ongeveer 10 minuten. Naar de kilometerslange stranden en naar Denia heeft u slechts ongeveer 20 minuten nodig.  In Denia zijn eersteklas restaurants, bars, exclusieve boetieks en winkels voor de dagelijkse behoeften. Twee golfbanen zijn ook vlakbij en zijn in een paar minuten met de auto te bereiken, evenals verschillende stranden en de jachthaven. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia zijn met de auto in iets meer dan 1 uur te bereiken. De goede infrastructuur maakt het mogelijk om het hele jaar in deze regio te wonen. Zwembad, parkeerplaats voor 2 auto's, zonneterras, open haard, zonneterrassen en berging.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48801
Prijs
€ 230.000
Type woning
Villa
Plaats
Orba
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
103m²
Oppervlakte perceel
730m²

Het woonoppervlak van ca.103 m2 is verdeeld over twee woonlagen

Op de begane grond is er een apart appartement met een woon-eetkamer met kitchenette, een slaapkamer en een badkamer. Een buitentrap leidt naar een groot terras met toegang tot het woonniveau. Via het glazen terras, dat een ideale eetkamer zou zijn, komt u het huis binnen en van daaruit bereikt u de woonkamer met open haard, nog drie slaapkamers waarvan één met uitgang naar een terras, 1 slaapkamer met en-suite toilet, een badkamer met douche. Het perceel van ca. 730m2 is makkelijk te onderhouden.

Het 8x4 zwembad is omgeven door zonneterrassen. De woning heeft wat opknapwerk nodig, dit zie je terug in de prijs. Dit huis kan worden omgebouwd tot een prachtig huis. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak. De woning is gelegen in een volwassen woonwijk. In een paar minuten met de auto bereikt u het centrum van Orba, waar u tal van winkelmogelijkheden, restaurants, bakkers, opticiens en nog veel meer vindt. Naar Ondara, met zijn snelwegverbinding en winkelcentrum, rijdt u in ongeveer 10 minuten. Naar de kilometerslange stranden en naar Denia heeft u slechts ongeveer 20 minuten nodig. 

In Denia zijn eersteklas restaurants, bars, exclusieve boetieks en winkels voor de dagelijkse behoeften. Twee golfbanen zijn ook vlakbij en zijn in een paar minuten met de auto te bereiken, evenals verschillende stranden en de jachthaven. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia zijn met de auto in iets meer dan 1 uur te bereiken. De goede infrastructuur maakt het mogelijk om het hele jaar in deze regio te wonen. Zwembad, parkeerplaats voor 2 auto's, zonneterras, open haard, zonneterrassen en berging.

 Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand