Villa te koop in Orba / Spanje #48764

€ 450.000
Villa te koop in Orba Deze villa op een verhoogde positie profiteert van een prachtig panoramisch uitzicht en bevindt zich op een zeer privélocatie. Gelegen op een royaal perceel van ca. 740m2 is deze charmante villa, met een bebouwde oppervlakte van ca. 164 m2. De villa strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt: een ruime woon/eetkamer met panoramische ramen en toegang tot het zonnige terrasgedeelte, een open ingerichte keuken met kookeiland. 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één en-suite. Op het lagere niveau is er een studio met een kitchenette en een doucheruimte. Het heeft een eigen ingang. Buiten is er een zwembad van 8x5m omgeven door een zonneterras.  Het pand profiteert van verschillende stijlvol ontworpen patio's met een prachtig uitzicht op het platteland die u uitnodigen om te ontspannen. Er zijn 4 parkeerplaatsen op het terrein, ook geschikt voor campers. De villa is in 2010 grondig gerenoveerd. Dit juweel is een ideale investering, maar het is ook uitstekend geschikt voor gebruik het hele jaar door. Op een rustige, onbelemmerde locatie van Orba ligt deze villa. Orba ligt op slechts 16 km van de zee. De vallei van Orba wordt omgeven door een imposante bergwereld en staat in open verbinding met de Middellandse Zee. De Orba-vallei, met zijn vele kleine, typisch Spaanse dorpjes, wordt ook wel het Florida van Europa genoemd, omdat het er altijd groen is door de sinaasappelbomen. De infrastructuur is uitstekend.  Orba heeft alle diensten van het dagelijks leven. De ligging van het huis maakt het zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelvakanties. Orba wordt ook gekenmerkt door een zeer goede infrastructuur. Zo kan de wijn- en amandelvallei van Jalon in slechts ongeveer 10 minuten met de auto worden bereikt. Geniet daar van een onvergetelijke amandelbloesem. Denia, met zijn kilometerslange stranden, ligt ook op slechts 15-20 minuten afstand. Denia, de internationaal populaire stad, biedt een breed scala aan restaurants, boetiekjes, ziekenhuizen en een rijk uitgaansleven. Geniet zowel overdag als 's nachts van een onvergetelijk uitzicht over Denia vanuit de haven van Denia. Orba is een ideale uitvalsbasis om volop te genieten van het leven aan de Costa Blanca. Airconditioning, palletkachel, gashaard, zwembad. studio, zonneterrassen, overdekt terras, modern ingerichte keuken parkeerplaats voor 4 auto's, dubbele beglazing PVC ramen, tegelvloer in houtlook, inbouwkasten, berging vergunning kamerverhuur.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48764
Prijs
€ 450.000
Type woning
Villa
Plaats
Orba
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
164m²
Oppervlakte perceel
780m²

Villa te koop in Orba

Deze villa op een verhoogde positie profiteert van een prachtig panoramisch uitzicht en bevindt zich op een zeer privélocatie. Gelegen op een royaal perceel van ca. 740m2 is deze charmante villa, met een bebouwde oppervlakte van ca. 164 m2. De villa strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt: een ruime woon/eetkamer met panoramische ramen en toegang tot het zonnige terrasgedeelte, een open ingerichte keuken met kookeiland. 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één en-suite. Op het lagere niveau is er een studio met een kitchenette en een doucheruimte. Het heeft een eigen ingang. Buiten is er een zwembad van 8x5m omgeven door een zonneterras. 

Het pand profiteert van verschillende stijlvol ontworpen patio's met een prachtig uitzicht op het platteland die u uitnodigen om te ontspannen. Er zijn 4 parkeerplaatsen op het terrein, ook geschikt voor campers. De villa is in 2010 grondig gerenoveerd. Dit juweel is een ideale investering, maar het is ook uitstekend geschikt voor gebruik het hele jaar door. Op een rustige, onbelemmerde locatie van Orba ligt deze villa. Orba ligt op slechts 16 km van de zee. De vallei van Orba wordt omgeven door een imposante bergwereld en staat in open verbinding met de Middellandse Zee. De Orba-vallei, met zijn vele kleine, typisch Spaanse dorpjes, wordt ook wel het Florida van Europa genoemd, omdat het er altijd groen is door de sinaasappelbomen. De infrastructuur is uitstekend. 

Orba heeft alle diensten van het dagelijks leven. De ligging van het huis maakt het zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelvakanties. Orba wordt ook gekenmerkt door een zeer goede infrastructuur. Zo kan de wijn- en amandelvallei van Jalon in slechts ongeveer 10 minuten met de auto worden bereikt. Geniet daar van een onvergetelijke amandelbloesem. Denia, met zijn kilometerslange stranden, ligt ook op slechts 15-20 minuten afstand. Denia, de internationaal populaire stad, biedt een breed scala aan restaurants, boetiekjes, ziekenhuizen en een rijk uitgaansleven. Geniet zowel overdag als 's nachts van een onvergetelijk uitzicht over Denia vanuit de haven van Denia. Orba is een ideale uitvalsbasis om volop te genieten van het leven aan de Costa Blanca. Airconditioning, palletkachel, gashaard, zwembad. studio, zonneterrassen, overdekt terras, modern ingerichte keuken parkeerplaats voor 4 auto's, dubbele beglazing PVC ramen, tegelvloer in houtlook, inbouwkasten, berging vergunning kamerverhuur.

 Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Inbouwkasten
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Overdekt terras
  • Pallet kachel
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Patio
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand