Villa te koop in Moraira / Spanje #50674

€ 1.090.000 € 1.195.000
Deze mooie villa gelegen in "Pla del Mar / El Portet" Gelegen in de meest residentiële wijk van Moraira, die privacy en exclusiviteit biedt. De villa ligt op korte afstand van de stad Moraira en haar stranden en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach. Deze op het zuiden gelegen villa biedt op een perceel van 697 m2 op 2 niveaus met in totaal 270 m2 woonoppervlak, grote terrassen (ca. 130 m2), een geweldige patio met BBQ en zomerkeuken voor het huis (ca. 100 m2) en een groot extra zonneterras met een geweldig uitzicht op de Peñon de I'fach en de zee (ca. 43 m2). Het belangrijkste woongedeelte bestaat uit: 1 gastentoilet, een grote woon/eetkamer en een grote keuken met directe toegang tot de garage (dus de boodschappen komen direct in de keuken). Verder zijn er 2 slaapkamers in de woonkamer, elk met een en-suite badkamer. Directe toegang tot het grote mooie terras met toegang tot het niveau met buitendouche en een mooie tuin met gazon, palmen en struiken is beschikbaar vanuit de woon/eetkamer en vanuit een slaapkamer. Een trap bij de hoofdentree leidt naar de eerste verdieping waar zich de zeer grote hoofdslaapkamer bevindt, met inloopkast, een grote badkamer met douche en ligbad en een geweldig uitzicht over de zee en toegang tot het zonneterras van 43 m2 . Het hele huis heeft centrale verwarming op gas, zonnepanelen voor warm water en airconditioning. In de woon/eetkamer is een ventilatiesysteem aangebracht en voor de verlichting zijn er door het hele huis bewegingsmelders. Geniet van een oase van rust gecombineerd met geweldig uitzicht op zee en op loopafstand van het strand van El Portet. Deze woonwijk heeft ook gemeenschappelijke tennisbanen evenals 2 personen die zorg dragen voor het onderhoud van de buitenruimte/groenzone en ook de zaken verder regelen. De prachtige stad Moraira, op slechts 400 meter afstand, biedt een verscheidenheid aan cafés, heerlijke internationale restaurants en gezellige boetiekjes. Ideaal om door de prachtige haven te slenteren, te golfen op de nabijgelegen golfbaan, te dineren of te ontspannen in een van de aanbevolen strandtentjes. Op een uur rijden van de internationale luchthavens van Alicante en Valencia is het niet verwonderlijk dat veel van onze internationale klanten kiezen voor dit prachtige deel van de Costa Blanca. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50674
Prijs
€ 1.090.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
Pla del Mar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
270m²
Oppervlakte perceel
644m²

Deze mooie villa gelegen in "Pla del Mar / El Portet"

Gelegen in de meest residentiële wijk van Moraira, die privacy en exclusiviteit biedt. De villa ligt op korte afstand van de stad Moraira en haar stranden en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach. Deze op het zuiden gelegen villa biedt op een perceel van 697 m2 op 2 niveaus met in totaal 270 m2 woonoppervlak, grote terrassen (ca. 130 m2), een geweldige patio met BBQ en zomerkeuken voor het huis (ca. 100 m2) en een groot extra zonneterras met een geweldig uitzicht op de Peñon de I'fach en de zee (ca. 43 m2). Het belangrijkste woongedeelte bestaat uit: 1 gastentoilet, een grote woon/eetkamer en een grote keuken met directe toegang tot de garage (dus de boodschappen komen direct in de keuken).

Verder zijn er 2 slaapkamers in de woonkamer, elk met een en-suite badkamer. Directe toegang tot het grote mooie terras met toegang tot het niveau met buitendouche en een mooie tuin met gazon, palmen en struiken is beschikbaar vanuit de woon/eetkamer en vanuit een slaapkamer. Een trap bij de hoofdentree leidt naar de eerste verdieping waar zich de zeer grote hoofdslaapkamer bevindt, met inloopkast, een grote badkamer met douche en ligbad en een geweldig uitzicht over de zee en toegang tot het zonneterras van 43 m2 . Het hele huis heeft centrale verwarming op gas, zonnepanelen voor warm water en airconditioning. In de woon/eetkamer is een ventilatiesysteem aangebracht en voor de verlichting zijn er door het hele huis bewegingsmelders.

Geniet van een oase van rust gecombineerd met geweldig uitzicht op zee en op loopafstand van het strand van El Portet. Deze woonwijk heeft ook gemeenschappelijke tennisbanen evenals 2 personen die zorg dragen voor het onderhoud van de buitenruimte/groenzone en ook de zaken verder regelen. De prachtige stad Moraira, op slechts 400 meter afstand, biedt een verscheidenheid aan cafés, heerlijke internationale restaurants en gezellige boetiekjes. Ideaal om door de prachtige haven te slenteren, te golfen op de nabijgelegen golfbaan, te dineren of te ontspannen in een van de aanbevolen strandtentjes. Op een uur rijden van de internationale luchthavens van Alicante en Valencia is het niet verwonderlijk dat veel van onze internationale klanten kiezen voor dit prachtige deel van de Costa Blanca.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • BBQ
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Orientatie Zuid
  • Patio
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht
  • Zonnepanelen