Villa te koop in Moraira / Spanje #50352

€ 1.625.000
Villa te koop in Moraira Deze luxe villa met zeezicht te koop in Moraira is gelegen in een mini-woonwijk waar vijf luxe villa's worden ontwikkeld in een prestigieus deel van de stad. Het is gelegen in een van de zones met meer prestige en rust in de stad. Het eerste project is 'Villa Kabul 1'. Deze luxe villa is verdeeld over twee verdiepingen met vier slaapkamers en vier badkamers en biedt een fantastisch uitzicht op de bergen van Moraira. De villa beschikt over een ondergrondse parkeergarage, een zwembad en een terras van meer dan 150m2.  Prachtige stranden, prachtige natuur en een ongelooflijk breed gastronomisch aanbod maken van Moraira de parel van de Costa Blanca Noord. Frisse lucht, een microklimaat en kristalhelder mediterraan water en meer dan 300 dagen zon maken van Moraira de beste plek om te wonen en vakanties door te brengen in de hele regio. Alle huizen zullen op één stilistische manier worden gemaakt en hun locatie stelt elke eigenaar in staat om ten volle te genieten van het uitzicht op zee en de bergen. Als u geïnteresseerd bent in deze villa, neem dan contact op met ons team. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50352
Prijs
€ 1.625.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
Moravit
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
450m²
Oppervlakte perceel
939m²

Villa te koop in Moraira

Deze luxe villa met zeezicht te koop in Moraira is gelegen in een mini-woonwijk waar vijf luxe villa's worden ontwikkeld in een prestigieus deel van de stad. Het is gelegen in een van de zones met meer prestige en rust in de stad. Het eerste project is 'Villa Kabul 1'. Deze luxe villa is verdeeld over twee verdiepingen met vier slaapkamers en vier badkamers en biedt een fantastisch uitzicht op de bergen van Moraira. De villa beschikt over een ondergrondse parkeergarage, een zwembad en een terras van meer dan 150m2. 

Prachtige stranden, prachtige natuur en een ongelooflijk breed gastronomisch aanbod maken van Moraira de parel van de Costa Blanca Noord. Frisse lucht, een microklimaat en kristalhelder mediterraan water en meer dan 300 dagen zon maken van Moraira de beste plek om te wonen en vakanties door te brengen in de hele regio. Alle huizen zullen op één stilistische manier worden gemaakt en hun locatie stelt elke eigenaar in staat om ten volle te genieten van het uitzicht op zee en de bergen. Als u geïnteresseerd bent in deze villa, neem dan contact op met ons team.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Ondergronds parkeren
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht