Villa te koop in Moraira / Spanje #50176

€ 1.590.000
Villa te koop in Moraira  Deze prachtige nieuwe villa te koop in Moraira werd voltooid in 2020 en geniet van een fantastisch uitzicht op zee op het zuiden. Deze mooie villa ligt op 2 km van het ongelooflijke Portet-strand van Moraira en beschikt over alle moderne gemakken die u mag verwachten van een woning van dit type. Verdeeld over 2 verdiepingen, deze nieuwe villa te koop in Moraira op de begane grond een grote open woonkamer en keuken, twee slaapkamers en badkamers.  Alle kamers op deze verdieping komen uit op het fantastische terras en genieten van het prachtige uitzicht op zee. Boven is de master suite en nog een slaapkamer die weer genieten van dat prachtige uitzicht op zee. Het hele pand is voorzien van airconditioning en vloerverwarming. Moraira is een mooi Spaans vissersdorpje dat op een uur rijden van de internationale luchthavens van Alicante of Valencia ligt en is uitgegroeid tot een exclusieve kluizenaar. Moraira heeft een prachtige kustlijn en een voortreffelijke keuken. Deze accommodatie is echt een bezoek waard, dus neem contact met ons op! Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50176
Prijs
€ 1.590.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
El Portet
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
300m²
Oppervlakte perceel
1007m²

Villa te koop in Moraira 

Deze prachtige nieuwe villa te koop in Moraira werd voltooid in 2020 en geniet van een fantastisch uitzicht op zee op het zuiden. Deze mooie villa ligt op 2 km van het ongelooflijke Portet-strand van Moraira en beschikt over alle moderne gemakken die u mag verwachten van een woning van dit type. Verdeeld over 2 verdiepingen, deze nieuwe villa te koop in Moraira op de begane grond een grote open woonkamer en keuken, twee slaapkamers en badkamers. 

Alle kamers op deze verdieping komen uit op het fantastische terras en genieten van het prachtige uitzicht op zee. Boven is de master suite en nog een slaapkamer die weer genieten van dat prachtige uitzicht op zee. Het hele pand is voorzien van airconditioning en vloerverwarming. Moraira is een mooi Spaans vissersdorpje dat op een uur rijden van de internationale luchthavens van Alicante of Valencia ligt en is uitgegroeid tot een exclusieve kluizenaar. Moraira heeft een prachtige kustlijn en een voortreffelijke keuken. Deze accommodatie is echt een bezoek waard, dus neem contact met ons op!

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Orientatie Zuid
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht