Villa te koop in Moraira / Spanje #50121

€ 1.450.000
Villa te koop in Moraira Deze luxe villa met zeezicht op 3 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers is adembenemend met de frisheid van het architectonisch ontwerp en het ongelooflijke uitzicht op de zee en de bergen van Moraira. De eigenaar heeft toegang tot een ondergrondse parkeergarage, een buitenzwembad en meer dan honderd meter prachtige zonneterrassen. Alle huizen zijn gebouwd in een stilistische oplossing en door hun locatie kan elke eigenaar genieten van het beste uitzicht op de zee en de bergen. Prachtige stranden, prachtige natuur en een ongelooflijk brede gastronomische aanbod maken van Moraira de parel van de Costa Blanca Noord. Met slechts een paar duizend inwoners zet deze stad de standaard voor een rustige, gelukkige plek voor respectabele mensen en gezinnen. Frisse lucht, kristalheldere mediterrane wateren en meer dan 300 aantal dagen zon per jaar maken van Moraira de beste plek om te wonen en vakantie te vieren in de hele regio. Het mini-urbanisatieproject dat we ontwikkelen voor 5 luxe villa's met uitzicht op zee is gelegen in een van de meest prestigieuze en rustige delen van de stad. Als u meer informatie of plattegronden wilt van het project van de eerste van deze villa's in een exclusief complex in een van de meest pittoreske hoekjes van Moraira, kunt u contact met ons opnemen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50121
Prijs
€ 1.450.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
San Jaime
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
560m²
Oppervlakte perceel
940m²

Villa te koop in Moraira

Deze luxe villa met zeezicht op 3 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers is adembenemend met de frisheid van het architectonisch ontwerp en het ongelooflijke uitzicht op de zee en de bergen van Moraira. De eigenaar heeft toegang tot een ondergrondse parkeergarage, een buitenzwembad en meer dan honderd meter prachtige zonneterrassen. Alle huizen zijn gebouwd in een stilistische oplossing en door hun locatie kan elke eigenaar genieten van het beste uitzicht op de zee en de bergen. Prachtige stranden, prachtige natuur en een ongelooflijk brede gastronomische aanbod maken van Moraira de parel van de Costa Blanca Noord.

Met slechts een paar duizend inwoners zet deze stad de standaard voor een rustige, gelukkige plek voor respectabele mensen en gezinnen. Frisse lucht, kristalheldere mediterrane wateren en meer dan 300 aantal dagen zon per jaar maken van Moraira de beste plek om te wonen en vakantie te vieren in de hele regio. Het mini-urbanisatieproject dat we ontwikkelen voor 5 luxe villa's met uitzicht op zee is gelegen in een van de meest prestigieuze en rustige delen van de stad. Als u meer informatie of plattegronden wilt van het project van de eerste van deze villa's in een exclusief complex in een van de meest pittoreske hoekjes van Moraira, kunt u contact met ons opnemen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Parkeerplaatsen
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht