Villa te koop in Moraira / Spanje #50120

€ 1.390.000
Nieuwe luxe villa te koop in Moraira Dit is een project van een moderne luxe villa met vergunning in de urbanisatie Alejandria Villas in Moraira. Een dubbel perceel met een totale oppervlakte van 1.770m2 (deze villa wordt gebouwd op perceel P2). De luxe villa te koop in Moraira is verdeeld in 2 niveaus; de begane grond bestaat uit 3 slaapkamers met hun en-suite badkamers, een gastentoilet, berging en een ruime woonkamer met een open, moderne en volledig uitgeruste keuken. De bovenverdieping bestaat uit nog een slaapkamer met en-suite badkamer en een open terras van 60m2. Buiten is er een overdekt en open terras, een zwembad van 45m2, een tuin en parkeerplaats. Teulada-Moraira is een gemeente gelegen in de provincie Alicante, 120 km van Valencia en slechts 80 km van de stad Alicante. De gemakkelijke verbinding maakt het mogelijk om de plaats rechtstreeks te bereiken met de auto, bus of trein. Het klimaat is mediterraan en de gemiddelde temperatuur is het hele jaar door 20º. Het gebied staat bekend om het toerisme met gezinnen, maar ook de jeugd heeft deze plek gevonden. Wilt u meer informatie of details over deze luxe villa, neem dan contact op met ons team Grupo Garcia. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50120
Prijs
€ 1.390.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
San Jaime
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
525m²
Oppervlakte perceel
1770m²

Nieuwe luxe villa te koop in Moraira

Dit is een project van een moderne luxe villa met vergunning in de urbanisatie Alejandria Villas in Moraira. Een dubbel perceel met een totale oppervlakte van 1.770m2 (deze villa wordt gebouwd op perceel P2). De luxe villa te koop in Moraira is verdeeld in 2 niveaus; de begane grond bestaat uit 3 slaapkamers met hun en-suite badkamers, een gastentoilet, berging en een ruime woonkamer met een open, moderne en volledig uitgeruste keuken. De bovenverdieping bestaat uit nog een slaapkamer met en-suite badkamer en een open terras van 60m2. Buiten is er een overdekt en open terras, een zwembad van 45m2, een tuin en parkeerplaats.

Teulada-Moraira is een gemeente gelegen in de provincie Alicante, 120 km van Valencia en slechts 80 km van de stad Alicante. De gemakkelijke verbinding maakt het mogelijk om de plaats rechtstreeks te bereiken met de auto, bus of trein. Het klimaat is mediterraan en de gemiddelde temperatuur is het hele jaar door 20º. Het gebied staat bekend om het toerisme met gezinnen, maar ook de jeugd heeft deze plek gevonden. Wilt u meer informatie of details over deze luxe villa, neem dan contact op met ons team Grupo Garcia.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand