Villa te koop in Moraira / Spanje #50101

€ 1.650.000
Villa te koop in Moraira  Deze prachtige villa in aanbouw met zeezicht te koop in Moraira zal eind 2022 klaar zijn om in te trekken. Vanuit deze luxe villa hebben we zeezicht en ook vrij uitzicht richting Moraira, zeer goede locatie, zonnig en rustig, dit gebied ligt op slechts 2,5 km afstand van de stranden en het centrum. De ruime villa is verdeeld over twee verdiepingen en een semi-kelder, op de begane grond, die zich op hetzelfde niveau bevindt als het terras bij het zwembad en we krijgen een prachtig uitzicht op zee, en er is 1 slaapkamer met en-suite badkamer, een gastentoilet, we hebben ook de grote keuken met kookeiland en de ruime woonkamer die in verbinding staat met de veranda van bijna 30m2, waardoor we toegang hebben tot het zwembad en het grote terras eromheen.  Binnen is er een trap die naar de bovenverdieping leidt waar zich 3 tweepersoonsslaapkamers bevinden met 3 en-suite badkamers en twee grote open terrassen. In de semi-kelder is er een grote garage van ongeveer 45m2, voor twee auto's, er is ook een gymnasium en een thuisbioscoop. Buiten is er ook een grote parkeerplaats waar u meerdere voertuigen kunt parkeren. Materiaal inbegrepen: technisch aluminium buitenschrijnwerk met veiligheidsglas en elektrische rolluiken, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, geleide airconditioning (warm en koud) in de hele woning, volledig ingerichte keuken met Siemens inbouwapparatuur, Roca badkamers en kranen, LED-verlichting, zonnepanelen, inbouwkasten, binnenalarm, pre-installatie buitenalarm en beveiligingscamera's.  Groot privé zwembad met overloopsysteem, grote barbecueplaats, wasplaats, afgewerkte tuin. Automatische toegangspoorten. Energieklasse A. Op het zuiden gelegen. Deze buitengewone luxe villa te koop in Moraira ligt op slechts 2,5 kilometer van het strand en het stadscentrum waar we een veelheid aan winkels van alle soorten, bars en restaurants met een breed en gevarieerd gastronomisch aanbod kunnen vinden. Dankzij de oriëntatie kunnen we de hele dag van de zon genieten. Prachtige villa op een perfecte woonlocatie, neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent om het te bezoeken of voor aanvullende informatie. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50101
Prijs
€ 1.650.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
Benimeit
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
450m²
Oppervlakte perceel
802m²

Villa te koop in Moraira 

Deze prachtige villa in aanbouw met zeezicht te koop in Moraira zal eind 2022 klaar zijn om in te trekken. Vanuit deze luxe villa hebben we zeezicht en ook vrij uitzicht richting Moraira, zeer goede locatie, zonnig en rustig, dit gebied ligt op slechts 2,5 km afstand van de stranden en het centrum. De ruime villa is verdeeld over twee verdiepingen en een semi-kelder, op de begane grond, die zich op hetzelfde niveau bevindt als het terras bij het zwembad en we krijgen een prachtig uitzicht op zee, en er is 1 slaapkamer met en-suite badkamer, een gastentoilet, we hebben ook de grote keuken met kookeiland en de ruime woonkamer die in verbinding staat met de veranda van bijna 30m2, waardoor we toegang hebben tot het zwembad en het grote terras eromheen. 

Binnen is er een trap die naar de bovenverdieping leidt waar zich 3 tweepersoonsslaapkamers bevinden met 3 en-suite badkamers en twee grote open terrassen. In de semi-kelder is er een grote garage van ongeveer 45m2, voor twee auto's, er is ook een gymnasium en een thuisbioscoop. Buiten is er ook een grote parkeerplaats waar u meerdere voertuigen kunt parkeren. Materiaal inbegrepen: technisch aluminium buitenschrijnwerk met veiligheidsglas en elektrische rolluiken, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, geleide airconditioning (warm en koud) in de hele woning, volledig ingerichte keuken met Siemens inbouwapparatuur, Roca badkamers en kranen, LED-verlichting, zonnepanelen, inbouwkasten, binnenalarm, pre-installatie buitenalarm en beveiligingscamera's. 

Groot privé zwembad met overloopsysteem, grote barbecueplaats, wasplaats, afgewerkte tuin. Automatische toegangspoorten. Energieklasse A. Op het zuiden gelegen. Deze buitengewone luxe villa te koop in Moraira ligt op slechts 2,5 kilometer van het strand en het stadscentrum waar we een veelheid aan winkels van alle soorten, bars en restaurants met een breed en gevarieerd gastronomisch aanbod kunnen vinden. Dankzij de oriëntatie kunnen we de hele dag van de zon genieten. Prachtige villa op een perfecte woonlocatie, neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent om het te bezoeken of voor aanvullende informatie.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • BBQ
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • In aanbouw
  • Irrigatie systeem
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Solarium
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht