Villa te koop in Moraira / Spanje #49987

€ 1.245.000
Prachtige villa met panoramisch zeezicht te koop in San Jaime, Moraira De villa is gelegen op een royaal perceel op een van de beste locaties in de populaire wijk San Jaime in Moraira. San Jaime is een prachtige woonwijk op de grens van Moraira en Benissa. Een zeer rustige omgeving, maar toch dichtbij het levendige dorp Moraira (6 autominuten). Op 1,5 km is een grote supermarkt met internationaal assortiment. De stranden van Moraira zijn met de auto in enkele minuten te bereiken, de golfbaan ligt op ongeveer 1 km van de villa. Deze "must see" woning heeft 2 verdiepingen. Het hoofdhuis bevindt zich op de bovenste verdieping.  Een verdieping lager bevindt zich een ruim gastenverblijf. De bovenverdieping bestaat uit een grote woonkamer met opvallende open haard en directe toegang tot het overdekte terras. De eetkamer is een trede lager. Er is een volledig uitgeruste keuken met directe toegang tot het terras. Verder vinden we hier de hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Een kleine trap (6 treden) brengt je naar een kamer die nu dienst doet als kantoor, maar ook als kleedkamer gebruikt zou kunnen worden. De 2 andere slaapkamers delen een badkamer. Tot slot is er een gastentoilet. Beneden is een volledige, ruime flat met een woon-eetkamer, volledig uitgeruste keuken, grote badkamer met jacuzzi en sauna. Vanuit het appartement heeft u direct toegang tot het zwembadterras met schitterend zeezicht.  Was- en berging. De villa is omgeven door een mooie, groene, onderhoudsarme tuin met veel palmen die een zomers mediterraans gevoel geven. Het zwembad is 10x6 m en er is een buitendouche. Veel ruimte voor diverse zitjes en ligbedden. Zeer decoratief zijn de 2 tropische prieeltjes. De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Middellandse Zee. Kenmerken: centrale verwarming (gas), airconditioning, alarm (met camera's), dubbele garage met automatische deur, rolluiken, buitendouche, sauna. Deze uitstekende villa te koop in Moraira is ideaal voor wie op zoek is naar een bestaand huis in een mediterrane omgeving met panoramisch zeezicht. Spreekt deze villa je aan? Boek vandaag nog een bezichtiging! Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49987
Prijs
€ 1.245.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
San Jaime
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
390m²
Oppervlakte perceel
1190m²

Prachtige villa met panoramisch zeezicht te koop in San Jaime, Moraira

De villa is gelegen op een royaal perceel op een van de beste locaties in de populaire wijk San Jaime in Moraira. San Jaime is een prachtige woonwijk op de grens van Moraira en Benissa. Een zeer rustige omgeving, maar toch dichtbij het levendige dorp Moraira (6 autominuten). Op 1,5 km is een grote supermarkt met internationaal assortiment. De stranden van Moraira zijn met de auto in enkele minuten te bereiken, de golfbaan ligt op ongeveer 1 km van de villa. Deze "must see" woning heeft 2 verdiepingen. Het hoofdhuis bevindt zich op de bovenste verdieping. 

Een verdieping lager bevindt zich een ruim gastenverblijf. De bovenverdieping bestaat uit een grote woonkamer met opvallende open haard en directe toegang tot het overdekte terras. De eetkamer is een trede lager. Er is een volledig uitgeruste keuken met directe toegang tot het terras. Verder vinden we hier de hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Een kleine trap (6 treden) brengt je naar een kamer die nu dienst doet als kantoor, maar ook als kleedkamer gebruikt zou kunnen worden. De 2 andere slaapkamers delen een badkamer. Tot slot is er een gastentoilet. Beneden is een volledige, ruime flat met een woon-eetkamer, volledig uitgeruste keuken, grote badkamer met jacuzzi en sauna. Vanuit het appartement heeft u direct toegang tot het zwembadterras met schitterend zeezicht. 

Was- en berging. De villa is omgeven door een mooie, groene, onderhoudsarme tuin met veel palmen die een zomers mediterraans gevoel geven. Het zwembad is 10x6 m en er is een buitendouche. Veel ruimte voor diverse zitjes en ligbedden. Zeer decoratief zijn de 2 tropische prieeltjes. De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Middellandse Zee. Kenmerken: centrale verwarming (gas), airconditioning, alarm (met camera's), dubbele garage met automatische deur, rolluiken, buitendouche, sauna. Deze uitstekende villa te koop in Moraira is ideaal voor wie op zoek is naar een bestaand huis in een mediterrane omgeving met panoramisch zeezicht. Spreekt deze villa je aan? Boek vandaag nog een bezichtiging!

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Garage
  • Gastentoilet
  • Openhaard
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht