Villa te koop in Moraira / Spanje #48845

€ 1.500.000
Villa te koop in Moraira  Het mini-urbanisatieproject dat we ontwikkelen voor 4 luxe villa's met uitzicht op zee, bevindt zich in een van de meest prestigieuze en rustige wijken van de stad. Alle huizen zullen in één stilistische oplossing worden gemaakt en door hun locatie kan elke eigenaar genieten van het beste uitzicht op de zee en de bergen. We zijn verheugd om het project van de eerste van vijf villa's in ons exclusieve complex in een van de meest pittoreske hoekjes van Moraira te presenteren.  Deze luxe villa op 2 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers is adembenemend met de frisheid van het architectonisch ontwerp en het ongelooflijke uitzicht op de zee en de beboste bergen van Moraira. De eigenaar beschikt over een ondergrondse parkeergarage, een buitenzwembad en meer dan honderd meter prachtige zonneterrassen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48845
Prijs
€ 1.500.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
261m²
Oppervlakte perceel
939m²

Villa te koop in Moraira 

Het mini-urbanisatieproject dat we ontwikkelen voor 4 luxe villa's met uitzicht op zee, bevindt zich in een van de meest prestigieuze en rustige wijken van de stad. Alle huizen zullen in één stilistische oplossing worden gemaakt en door hun locatie kan elke eigenaar genieten van het beste uitzicht op de zee en de bergen. We zijn verheugd om het project van de eerste van vijf villa's in ons exclusieve complex in een van de meest pittoreske hoekjes van Moraira te presenteren. 

Deze luxe villa op 2 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers is adembenemend met de frisheid van het architectonisch ontwerp en het ongelooflijke uitzicht op de zee en de beboste bergen van Moraira. De eigenaar beschikt over een ondergrondse parkeergarage, een buitenzwembad en meer dan honderd meter prachtige zonneterrassen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Ondergronds parkeren
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht