Villa te koop in Moraira / Spanje #47728

€ 2.200.000
Luxe villa in Moraira, gepresenteerd door uw makelaar de luxe aan de Costa Blanca: Design Villas Moraira Deze exclusieve luxe en hoogwaardige woning is voltooid in 2000. Deze woning is gelegen op een van de meest begeerde en gewilde locaties: Costa Blanca, La Sabatera, Moraira, op een spectaculair terrein van 10.000 m2 en aanbod, genade op een unieke standplaats en omgeving, een panoramisch zicht mogelijk op de Vallei van Moraira. Deze woning biedt een uniek aanbod van een uitstekende mix van leven en welzijn, in perfecte harmonie met de natuur. De mediterrane tuin biedt een privacy die zijn gelijke niet kent.  Het pand met een totaal van 932 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, een souterrain en een aparte bungalow. Het imposante hoofdgedeelte biedt op de begane grond een benijdenswaardige woonkamer met directe toegang tot een groot gedeeltelijk overdekt terras met privézwembad en barbecue, de slaapkamers, een licht kantoor en toegang tot het prachtige binnenzwembad. De bovenverdieping heeft nog drie ruime tweepersoonssuites en een aparte keuken en woonkamer. Het ruime souterrain biedt de nieuwe eigenaar diverse gebruiksmogelijkheden. De aparte gastenbungalow, met 2 slaapkamers, biedt de beste oplossing voor elke sightseeing, evenals een handig persoonlijk bezit. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47728
Prijs
€ 2.200.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
La Sabatera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
11
Badkamers
10
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
932m²
Oppervlakte perceel
10857m²

Luxe villa in Moraira, gepresenteerd door uw makelaar de luxe aan de Costa Blanca: Design Villas Moraira

Deze exclusieve luxe en hoogwaardige woning is voltooid in 2000. Deze woning is gelegen op een van de meest begeerde en gewilde locaties: Costa Blanca, La Sabatera, Moraira, op een spectaculair terrein van 10.000 m2 en aanbod, genade op een unieke standplaats en omgeving, een panoramisch zicht mogelijk op de Vallei van Moraira. Deze woning biedt een uniek aanbod van een uitstekende mix van leven en welzijn, in perfecte harmonie met de natuur. De mediterrane tuin biedt een privacy die zijn gelijke niet kent. 

Het pand met een totaal van 932 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, een souterrain en een aparte bungalow. Het imposante hoofdgedeelte biedt op de begane grond een benijdenswaardige woonkamer met directe toegang tot een groot gedeeltelijk overdekt terras met privézwembad en barbecue, de slaapkamers, een licht kantoor en toegang tot het prachtige binnenzwembad. De bovenverdieping heeft nog drie ruime tweepersoonssuites en een aparte keuken en woonkamer. Het ruime souterrain biedt de nieuwe eigenaar diverse gebruiksmogelijkheden. De aparte gastenbungalow, met 2 slaapkamers, biedt de beste oplossing voor elke sightseeing, evenals een handig persoonlijk bezit.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Binnen zwembad
  • Dichtbij voorzieningen
  • Onderbouw
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Terras
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand