Villa te koop in Moraira / Spanje #44785

€ 724.000 € 749.000
Een woning met veel potentieel, dicht bij de stad Moraira Dit is een verbouwd kantoorgebouw dat bestaat uit een appartement met 3 slaapkamers en drie appartementen met 2 slaapkamers. Twee van de appartementen hebben renovatie nodig, maar twee zijn al gerenoveerd en zijn gebruikt voor verhuurklanten. Het gebouw staat op een perceel van 1200m2 en aan de voorkant is er een bouwperceel van 1000m2 dat toestemming heeft gekregen om te scheiden van het oorspronkelijke perceel, maar dat samen wordt verkocht. Goede investering/project. Extern is er een grote parkeerplaats met voldoende ruimte voor ongeveer 10 auto's en er is al een tuin aangelegd.  De eerste appartementen aan de rechterkant van het gebouw hebben een grote Amerikaanse keuken met een ruime woonkamer en airconditioning. Er zijn twee slaapkamers, een met een eigen badkamer en een familiebadkamer. Een van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als kleedkamer. Het tweede appartement biedt een ruime woonkamer met open haard, plafondventilator en u-vormige Amerikaanse keuken. Er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer. Het derde appartement is momenteel in gebruik als kantoor en zal gerenoveerd moeten worden. Een slaapkamer wordt gebruikt als opslagruimte en de keuken is vrij nieuw. Er is al een airconditioning unit geplaatst en het zou niet al te veel werk kosten om dit weer een goede woonruimte te maken.  Het vierde appartement dat gerenoveerd moet worden heeft een open haard en een airconditioning unit. Het meeste werk dat nodig is, is het opnieuw pleisteren van de muren en een en-suite badkamer die moet worden vernieuwd. Er zijn veel mogelijkheden met deze woning en het aangrenzende land, een investeringskans die u niet mag missen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44785
Prijs
€ 724.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
9
Badkamers
6
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
295m²
Oppervlakte perceel
2528m²

Een woning met veel potentieel, dicht bij de stad Moraira

Dit is een verbouwd kantoorgebouw dat bestaat uit een appartement met 3 slaapkamers en drie appartementen met 2 slaapkamers. Twee van de appartementen hebben renovatie nodig, maar twee zijn al gerenoveerd en zijn gebruikt voor verhuurklanten. Het gebouw staat op een perceel van 1200m2 en aan de voorkant is er een bouwperceel van 1000m2 dat toestemming heeft gekregen om te scheiden van het oorspronkelijke perceel, maar dat samen wordt verkocht. Goede investering/project. Extern is er een grote parkeerplaats met voldoende ruimte voor ongeveer 10 auto's en er is al een tuin aangelegd. 

De eerste appartementen aan de rechterkant van het gebouw hebben een grote Amerikaanse keuken met een ruime woonkamer en airconditioning. Er zijn twee slaapkamers, een met een eigen badkamer en een familiebadkamer. Een van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als kleedkamer. Het tweede appartement biedt een ruime woonkamer met open haard, plafondventilator en u-vormige Amerikaanse keuken. Er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer. Het derde appartement is momenteel in gebruik als kantoor en zal gerenoveerd moeten worden. Een slaapkamer wordt gebruikt als opslagruimte en de keuken is vrij nieuw. Er is al een airconditioning unit geplaatst en het zou niet al te veel werk kosten om dit weer een goede woonruimte te maken. 

Het vierde appartement dat gerenoveerd moet worden heeft een open haard en een airconditioning unit. Het meeste werk dat nodig is, is het opnieuw pleisteren van de muren en een en-suite badkamer die moet worden vernieuwd. Er zijn veel mogelijkheden met deze woning en het aangrenzende land, een investeringskans die u niet mag missen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Kantoor
  • Kleedkamer
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht