Tussenwoning te koop in Moraira / Spanje #50137

€ 250.000
Tussenwoning te koop in Moraira Het dorpshuis te koop in Moraira is gelegen in het centrum van Moraira aan de weg naar El Portet. U bent dicht bij alles, zoals restaurants, winkels en natuurlijk het strand. U komt de woning binnen via de voordeur naast de garage waar zich een kamer bevindt met de mogelijkheid om deze om te bouwen tot een appartement met 2 slaapkamers en badkamer. Vanuit deze entree gaat u de trap op en komt u op de eerste verdieping in de geklimatiseerde hal met aan de rechterzijde de woonruimte en aan de andere zijde de 3 slaapkamers met badkamer. De keuken grenst aan de woonruimte welke voorzien is van een kachel met schouw en is tevens voorzien van airconditioning warm en koud. Van daaruit heeft men toegang tot het balkon om te genieten van de Spaanse dorpssfeer. Vanuit de gang kun je nog een verdieping omhoog en kom je op het dakterras. Moraira is gelegen aan de Costa Blanca Noord en is bekend bij families maar ook bij de jeugd en heeft zijn typisch Spaanse sfeer behouden doordat er geen grote flats zijn gebouwd. Het zandstrand van El Portet is heel dichtbij en erg populair bij de lokale bevolking. Wilt u een typisch dorpshuis aan de Costa Blanca in het populaire Moraira, neem dan contact op met ons team en we kunnen een afspraak maken om dit huis te bekijken. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50137
Prijs
€ 250.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Moraira
Wijk
Centro Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
195m²
Oppervlakte perceel
98m²

Tussenwoning te koop in Moraira

Het dorpshuis te koop in Moraira is gelegen in het centrum van Moraira aan de weg naar El Portet. U bent dicht bij alles, zoals restaurants, winkels en natuurlijk het strand. U komt de woning binnen via de voordeur naast de garage waar zich een kamer bevindt met de mogelijkheid om deze om te bouwen tot een appartement met 2 slaapkamers en badkamer. Vanuit deze entree gaat u de trap op en komt u op de eerste verdieping in de geklimatiseerde hal met aan de rechterzijde de woonruimte en aan de andere zijde de 3 slaapkamers met badkamer. De keuken grenst aan de woonruimte welke voorzien is van een kachel met schouw en is tevens voorzien van airconditioning warm en koud.

Van daaruit heeft men toegang tot het balkon om te genieten van de Spaanse dorpssfeer. Vanuit de gang kun je nog een verdieping omhoog en kom je op het dakterras. Moraira is gelegen aan de Costa Blanca Noord en is bekend bij families maar ook bij de jeugd en heeft zijn typisch Spaanse sfeer behouden doordat er geen grote flats zijn gebouwd. Het zandstrand van El Portet is heel dichtbij en erg populair bij de lokale bevolking. Wilt u een typisch dorpshuis aan de Costa Blanca in het populaire Moraira, neem dan contact op met ons team en we kunnen een afspraak maken om dit huis te bekijken.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Afzonderlijk Appartement
  • Airconditioning
  • Balkon
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand