Tussenwoning te koop in Moraira / Spanje #47941

€ 315.000 € 325.000
Tussenwoning te koop in Moraira Op het zuiden gelegen herenhuis met 2 slaapkamers te koop in El Portet, herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers in Moraira,  herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop op slechts een paar minuten van het geweldige strand van El Portet in Moraira. De prijs is inclusief een prachtige tuin, ruime patio's aan de voor- en achterkant, een barbecue en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad naast de deur. Het pand is toegankelijk via een houten voetgangersdeur en een trap leidt naar het herenhuis.  Als we binnenkomen, vinden we de eetkamer aan de rechterkant en de volledig uitgeruste aparte keuken. Vanuit de eetkamer kunnen we de grote woonkamer betreden, die uitkijkt op de achter patio en waar een open haard met een houtkachel is geïnstalleerd. Links van de woonkamer vinden we de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en kijkt ook uit op de achter patio en de familiebadkamer. De tweede slaapkamer kan worden betreden vanaf de achter patio en er is een ruimte voor opslag of een werkplaats, een potentiële speelruimte en een complete badkamer. Bij het betreden van het pand zijn er prachtige lage onderhoud Mediterrane tuinen aan weerszijden van de trap.  Er is een mooie, overdekte chill-outruimte aan de linkerkant en een tafel met enkele stoelen aan de rechterkant. Aan deze kant van het herenhuis is er een gang die leidt naar de grote achter patio waar de barbecue en de buitendouche zijn. Er zijn ook twee metalen voetgangerspoorten aan de achterkant. Een van hen leidt direct naast het gemeenschappelijke zwembad en de andere naar de achterstraat die rechtstreeks naar het strand van El Portet leidt, op slechts een korte loopafstand van de accommodatie. Bij het zwembad zijn er enkele ligbedden die perfect zijn voor de zomer en nog een buitendouche. Renovaties in dit gebied worden komende winter verwacht. Het herenhuis is voorzien van dubbele beglazing, luiken en muskietennetten. Er is omkeerbare airconditioning in de woonkamer en een plafondventilator in de slaapkamer. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47941
Prijs
€ 315.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Moraira
Wijk
El Portet
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
67m²
Oppervlakte perceel
341m²

Tussenwoning te koop in Moraira

Op het zuiden gelegen herenhuis met 2 slaapkamers te koop in El Portet, herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers in Moraira,  herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop op slechts een paar minuten van het geweldige strand van El Portet in Moraira. De prijs is inclusief een prachtige tuin, ruime patio's aan de voor- en achterkant, een barbecue en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad naast de deur. Het pand is toegankelijk via een houten voetgangersdeur en een trap leidt naar het herenhuis. 

Als we binnenkomen, vinden we de eetkamer aan de rechterkant en de volledig uitgeruste aparte keuken. Vanuit de eetkamer kunnen we de grote woonkamer betreden, die uitkijkt op de achter patio en waar een open haard met een houtkachel is geïnstalleerd. Links van de woonkamer vinden we de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en kijkt ook uit op de achter patio en de familiebadkamer. De tweede slaapkamer kan worden betreden vanaf de achter patio en er is een ruimte voor opslag of een werkplaats, een potentiële speelruimte en een complete badkamer. Bij het betreden van het pand zijn er prachtige lage onderhoud Mediterrane tuinen aan weerszijden van de trap. 

Er is een mooie, overdekte chill-outruimte aan de linkerkant en een tafel met enkele stoelen aan de rechterkant. Aan deze kant van het herenhuis is er een gang die leidt naar de grote achter patio waar de barbecue en de buitendouche zijn. Er zijn ook twee metalen voetgangerspoorten aan de achterkant. Een van hen leidt direct naast het gemeenschappelijke zwembad en de andere naar de achterstraat die rechtstreeks naar het strand van El Portet leidt, op slechts een korte loopafstand van de accommodatie. Bij het zwembad zijn er enkele ligbedden die perfect zijn voor de zomer en nog een buitendouche. Renovaties in dit gebied worden komende winter verwacht. Het herenhuis is voorzien van dubbele beglazing, luiken en muskietennetten. Er is omkeerbare airconditioning in de woonkamer en een plafondventilator in de slaapkamer.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • BBQ
  • BBQ gebied
  • Buiten Douche
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Kelder
  • licht hellend
  • Omheind terrein
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Raam luiken
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand