Bedrijfspand te koop in Moraira / Spanje #49891

€ 2.500.000
Groot bedrijfspand te koop op goede locatie in Moraira  Dit handelspand dat te koop staat is centraal gelegen langs de kustweg van Moraira naar Calpe. Naast de drukbezochte supermarkt Pepe la Sal. Het is 6 minuten met de auto naar het centrum van Moraira en 20 minuten naar de stad Calpe. Het pand Op dit moment heeft het gebouw 3 afzonderlijke units.  Unit 1: Goed gevestigd fitnesscentrum van 185 m2. Deze sportschool heeft een goede reputatie met een groot lidmaatschap en uitgebreide in-house faciliteiten. Er is een goed potentieel om dit bedrijf verder uit te breiden.  Unit 2: De tweede unit is een kapsalon met 3 verdiepingen van 250 m2. De begane grond is de kapsalon. Er is een eigen terras, een extra werkkamer, schoonheidssalon, keuken en receptie. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime behandelkamers. Op de bovenste verdieping vinden we een grote multifunctionele ruimte, een doucheruimte en een open terras. Het bedrijf is goed ingeburgerd en verkeert in uitstekende staat.  Unit 3: Deze unit is een multifunctionele ruimte van 158 m2 op de eerste verdieping met eigen toegang.  Kenmerken: individuele kleedkamers voor mannen en vrouwen met douches, toiletten en kluisjes. Twee stookruimten. Toilet voor gehandicapten. Opslagruimte. Airconditioning en dubbele beglazing. Parkeerplaats voor 13 auto's. Dit handelsgebouw te koop in Moraira heeft een goede reputatie en veel potentieel. Een mooie kans voor investeerders! Bel ons gerust voor een bezichtiging. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49891
Prijs
€ 2.500.000
Type woning
Bedrijfspand
Plaats
Moraira
Wijk
Moravit
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
695m²

Groot bedrijfspand te koop op goede locatie in Moraira 

Dit handelspand dat te koop staat is centraal gelegen langs de kustweg van Moraira naar Calpe. Naast de drukbezochte supermarkt Pepe la Sal. Het is 6 minuten met de auto naar het centrum van Moraira en 20 minuten naar de stad Calpe. Het pand Op dit moment heeft het gebouw 3 afzonderlijke units. 

Unit 1: Goed gevestigd fitnesscentrum van 185 m2. Deze sportschool heeft een goede reputatie met een groot lidmaatschap en uitgebreide in-house faciliteiten. Er is een goed potentieel om dit bedrijf verder uit te breiden. 

Unit 2: De tweede unit is een kapsalon met 3 verdiepingen van 250 m2. De begane grond is de kapsalon. Er is een eigen terras, een extra werkkamer, schoonheidssalon, keuken en receptie. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime behandelkamers. Op de bovenste verdieping vinden we een grote multifunctionele ruimte, een doucheruimte en een open terras. Het bedrijf is goed ingeburgerd en verkeert in uitstekende staat. 

Unit 3: Deze unit is een multifunctionele ruimte van 158 m2 op de eerste verdieping met eigen toegang. 

Kenmerken: individuele kleedkamers voor mannen en vrouwen met douches, toiletten en kluisjes. Twee stookruimten. Toilet voor gehandicapten. Opslagruimte. Airconditioning en dubbele beglazing. Parkeerplaats voor 13 auto's. Dit handelsgebouw te koop in Moraira heeft een goede reputatie en veel potentieel. Een mooie kans voor investeerders! Bel ons gerust voor een bezichtiging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Kleedkamer
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand