Bouwgrond te koop in Monte Pego / Spanje #45320

€ 125.000
Villa te koop in Monte Pego Op een rustige, verhoogde positie op de berg Pego, volledig zonnig, ligt het perceel van 1000 m² en op slechts een paar minuten rijden van het centrum van Pego. Het prachtige uitzicht op het omringende landschap, de bergen, tot aan de kust en de zee is indrukwekkend. Zeer mooi perceel voor een optimale woning die op u wacht om uw woondroom waar te maken.  Het naastgelegen pand met ruim 1000 vierkante meter grond staat ook te koop. Eigen ligging niet ver van het dorpscentrum van Pego met een eigen infrastructuur die alles biedt wat u nodig heeft in het dagelijks leven. De afstand tot de zee is ca. 12 km. Valencia en Alicante zijn gemakkelijk te bereiken via de snelweg in een uur rijden. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45320
Prijs
€ 125.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Monte Pego
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1030m²

Villa te koop in Monte Pego

Op een rustige, verhoogde positie op de berg Pego, volledig zonnig, ligt het perceel van 1000 m² en op slechts een paar minuten rijden van het centrum van Pego. Het prachtige uitzicht op het omringende landschap, de bergen, tot aan de kust en de zee is indrukwekkend. Zeer mooi perceel voor een optimale woning die op u wacht om uw woondroom waar te maken. 

Het naastgelegen pand met ruim 1000 vierkante meter grond staat ook te koop. Eigen ligging niet ver van het dorpscentrum van Pego met een eigen infrastructuur die alles biedt wat u nodig heeft in het dagelijks leven. De afstand tot de zee is ca. 12 km. Valencia en Alicante zijn gemakkelijk te bereiken via de snelweg in een uur rijden.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht