Bouwgrond te koop in Monte Pego / Spanje #45298

€ 75.000
Villa te koop in Monte PegoPrachtig perceel in een bevoorrechte omgeving in Monte Pego met 1190m2. Het is gelegen nabij de tennisbanen, winkels en restaurants. Daar kan een villa van 250m2 met zwembad gebouwd worden. Vraag ons naar moderne bouwprojecten, we passen het aan om de natuur naast de bergen te respecteren en we berekenen de blootstelling aan de zon voor de locatie van het zwembad. Monte Pego is een woonwijk met een eigen infrastructuur. Denia ligt op 10 km afstand en de afstand tot de beste zandstranden is 8 km. Naar de luchthavens van Valencia en Alicante zijn er 90 km. We bieden ons bouwbedrijf graag aan voor elk project van moderne villa's.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45298
Prijs
€ 75.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Monte Pego
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1190m²

Villa te koop in Monte Pego

Prachtig perceel in een bevoorrechte omgeving in Monte Pego met 1190m2. Het is gelegen nabij de tennisbanen, winkels en restaurants. Daar kan een villa van 250m2 met zwembad gebouwd worden. Vraag ons naar moderne bouwprojecten, we passen het aan om de natuur naast de bergen te respecteren en we berekenen de blootstelling aan de zon voor de locatie van het zwembad. 

Monte Pego is een woonwijk met een eigen infrastructuur. Denia ligt op 10 km afstand en de afstand tot de beste zandstranden is 8 km. Naar de luchthavens van Valencia en Alicante zijn er 90 km. We bieden ons bouwbedrijf graag aan voor elk project van moderne villa's.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand