Villa te koop in Marbella / Spanje #50916

€ 685.000 € 795.000
Prachtige onafhankelijke villa in Elviria, in het oostelijke deel van Marbella, van 193 m2 met een perceel van 511 m2, allemaal verdeeld over 1 verdieping. Woonwijk, rustig en zeer goed verbonden, op 800 meter van het prachtige strand van Elviria, met allerlei diensten bij de hand, restaurants, supermarkten, uitgaansgelegenheden, enz. Het is verdeeld in een woon-eetkamer met open haard, een grote volledig gerenoveerde keuken, een overdekte veranda die in de zomer kan worden geopend met toegang tot de tuin en het privézwembad, een achterterras met barbecueplek en een zomereetkamer , 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is zeer licht door de zuidoostelijke oriëntatie en heeft een prachtige geconsolideerde tuin, met bomen die het huis veel privacy geven. Het heeft 2 overdekte parkeerplaatsen en een wasruimte of berging. Ideaal als vakantiehuis of als investering vanwege de prachtige winstgevendheid in toeristische verhuur. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50916
Prijs
€ 685.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Marbellita
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
1
Oppervlakte bebouwd
193m²
Oppervlakte perceel
511m²

Prachtige onafhankelijke villa in Elviria, in het oostelijke deel van Marbella, van 193 m2 met een perceel van 511 m2, allemaal verdeeld over 1 verdieping.

Woonwijk, rustig en zeer goed verbonden, op 800 meter van het prachtige strand van Elviria, met allerlei diensten bij de hand, restaurants, supermarkten, uitgaansgelegenheden, enz.

Het is verdeeld in een woon-eetkamer met open haard, een grote volledig gerenoveerde keuken, een overdekte veranda die in de zomer kan worden geopend met toegang tot de tuin en het privézwembad, een achterterras met barbecueplek en een zomereetkamer , 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is zeer licht door de zuidoostelijke oriëntatie en heeft een prachtige geconsolideerde tuin, met bomen die het huis veel privacy geven. Het heeft 2 overdekte parkeerplaatsen en een wasruimte of berging.

Ideaal als vakantiehuis of als investering vanwege de prachtige winstgevendheid in toeristische verhuur.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Garage
  • Glazen Naya
  • Naya
  • Openhaard
  • Orientatie Zuid-Oost
  • Parkeerplaatsen
  • Waskamer