Villa te koop in Marbella / Spanje #48542

€ 2.650.000
Villa te koop in Marbella Gilmar onroerend goed in Puerto Banus biedt deze charmante vrijstaande villa in Nueva Andalucia, met prachtige klassiek - moderne Andalusische charme omgeven door groen, en gelegen in een onverslaanbare omgeving van luxe villa's met golfbanen, en dicht bij Puerto Banus, Marbella. De vrijstaande villa met een groot perceel is verdeeld over twee verdiepingen met een ruime inkomhal, drie grote slaapkamers boven, een met eigen badkamer en nog een badkamer om te delen. Twee van deze slaapkamers kijken uit op de tuin en het zwembad en delen een mooi terras met prachtig uitzicht.  In het hoofdgedeelte kunt u genieten van een gezellige woonkamer met open haard en directe toegang naar buiten, via een veranda met meubels en een indrukwekkende tuin met zwembad, en een loungeruimte met buitenbar, die een prachtig uitzicht biedt op de Concha-berg en direct uitzicht op de golfbaan. Er is ook een grote keuken met eethoek en uitgang naar de tuin, wasruimte, toilet en buitenbarbecue. Op dezelfde verdieping is er een grote slaapkamer met eigen badkamer en directe toegang tot de tuin. Het pand heeft individuele airconditioning in alle kamers, vloerverwarming in de badkamers en ook een grote overdekte garage met een grote toegangspoort van buitenaf met een prachtige stenen muuringang naar het huis. Een traditioneel huis met Andalusische charme, waar u kunt genieten van de rust en stilte van de omgeving, die een geweldige buitentuin met groen uitzicht biedt en geweldige ruimte om met het gezin te genieten.  Dit alles, zeer dicht bij alle voorzieningen en op slechts een paar minuten van Puerto Banus met zijn luxe aanbod, kenmerkende winkels, restaurants en de jachthaven met de meest luxueuze jachten. Winkelcentra, internationale scholen, golfbanen,... een bevoorrechte omgeving waar u kunt genieten van het leven met uw gezin, fantastisch zowel als permanente bewoning, bijna het hele jaar door genietend van het goede klimaat van Marbella, als als vakantiehuis. Slechts 10 minuten van de stad Marbella en 40 minuten van de luchthaven van Malaga. Kenmerken: verwarming,  airconditioning warm en koud, vloerverwarming, alarm, tuin, zwembad, barbecue, buitenlounge, garage en uitzicht op de golfbaan. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48542
Prijs
€ 2.650.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Nueva Andalucia
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
297m²
Oppervlakte perceel
1565m²

Villa te koop in Marbella

Gilmar onroerend goed in Puerto Banus biedt deze charmante vrijstaande villa in Nueva Andalucia, met prachtige klassiek - moderne Andalusische charme omgeven door groen, en gelegen in een onverslaanbare omgeving van luxe villa's met golfbanen, en dicht bij Puerto Banus, Marbella. De vrijstaande villa met een groot perceel is verdeeld over twee verdiepingen met een ruime inkomhal, drie grote slaapkamers boven, een met eigen badkamer en nog een badkamer om te delen. Twee van deze slaapkamers kijken uit op de tuin en het zwembad en delen een mooi terras met prachtig uitzicht. 

In het hoofdgedeelte kunt u genieten van een gezellige woonkamer met open haard en directe toegang naar buiten, via een veranda met meubels en een indrukwekkende tuin met zwembad, en een loungeruimte met buitenbar, die een prachtig uitzicht biedt op de Concha-berg en direct uitzicht op de golfbaan. Er is ook een grote keuken met eethoek en uitgang naar de tuin, wasruimte, toilet en buitenbarbecue. Op dezelfde verdieping is er een grote slaapkamer met eigen badkamer en directe toegang tot de tuin. Het pand heeft individuele airconditioning in alle kamers, vloerverwarming in de badkamers en ook een grote overdekte garage met een grote toegangspoort van buitenaf met een prachtige stenen muuringang naar het huis. Een traditioneel huis met Andalusische charme, waar u kunt genieten van de rust en stilte van de omgeving, die een geweldige buitentuin met groen uitzicht biedt en geweldige ruimte om met het gezin te genieten. 

Dit alles, zeer dicht bij alle voorzieningen en op slechts een paar minuten van Puerto Banus met zijn luxe aanbod, kenmerkende winkels, restaurants en de jachthaven met de meest luxueuze jachten. Winkelcentra, internationale scholen, golfbanen,... een bevoorrechte omgeving waar u kunt genieten van het leven met uw gezin, fantastisch zowel als permanente bewoning, bijna het hele jaar door genietend van het goede klimaat van Marbella, als als vakantiehuis. Slechts 10 minuten van de stad Marbella en 40 minuten van de luchthaven van Malaga. Kenmerken: verwarming,  airconditioning warm en koud, vloerverwarming, alarm, tuin, zwembad, barbecue, buitenlounge, garage en uitzicht op de golfbaan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • BBQ
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Waskamer