Villa te koop in Marbella / Spanje #47699

€ 1.895.000
Vrijstaande villa met zeezicht in de woonwijk El Rosario De woning heeft 663 m2 gebouwd op een perceel van 1.001 m2. Het pand is verdeeld over 4 verdiepingen. Het heeft verschillende woonkamers, alle slaapkamers met badkamer en suite, aparte keuken met kantoor, dienstingang, zwembad en tuin met fantastische planten en bomen. Vanuit de kamers op de eerste verdieping en vanaf de terrassen en de tuin heeft u een fantastisch uitzicht. Deze villa is gebouwd volgens de hoogste normen, perfect onderhouden en beschikbaar om vanaf vandaag te bewonen.  Gelegen op een hoekperceel, heeft het slechts één buurman aan een van de grenzen, dus de privacy en het weidse uitzicht is een van de vele charmes. De woonwijk El Rosario is een bevoorrechte plek om te wonen, want het heeft een klein winkelcentrum met supermarkt, apotheek, restaurants, tennisclub, directe uitgang in beide richtingen van de A7, de beste stranden van Marbella, strandbars en de nabijheid van golfbanen zoals Santa Clara, Rio Real en Santa Maria. Vanuit uw huis bent u in slechts 7 minuten in het centrum van Marbella, in slechts 3 minuten bij La Cañada Shopping Centre, Puerto Banus of luxe restaurants zoals Trocadero Playa. Indeling: Begane grond: Ruime entreehal met dubbele hoogte. Aparte keuken met kantoor en dienstingang. Beglaasd terras dat wordt gebruikt als buiteneetkamer.  Tv Kamer. Woonkamer met terrassen en eetkamer, met zithoek. Gastentoilet. Eerste verdieping: Drie slaapkamers met eigen badkamer, waarvan één met terras met uitzicht op zee en de bergen. Grote hoofdslaapkamer met twee kleedkamers en een grote badkamer en suite. Terras van ongeveer 25 m2 met uitzicht op zee. Eerste verdieping: slaapkamer en groot terras met frontaal zeezicht. Het wordt gebruikt als kantoor, maar kan worden omgebouwd tot een andere slaapkamer met badkamer. Kelderverdieping: garage voor 3 auto's. Wijnkelder met speciale koelkasten. Machine kamer. Wasruimte, overdekte droogruimte en linnenkasten. Slaapkamer met eigen badkamer. Maid's kamer met en-suite badkamer. Speel-/feestzaal met ingerichte keuken en gastentoilet, directe toegang tot de tuin. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47699
Prijs
€ 1.895.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
El Rosario
Provincie
Málaga
Slaapkamers
6
Badkamers
8
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
663m²
Oppervlakte perceel
1001m²

Vrijstaande villa met zeezicht in de woonwijk El Rosario

De woning heeft 663 m2 gebouwd op een perceel van 1.001 m2. Het pand is verdeeld over 4 verdiepingen. Het heeft verschillende woonkamers, alle slaapkamers met badkamer en suite, aparte keuken met kantoor, dienstingang, zwembad en tuin met fantastische planten en bomen. Vanuit de kamers op de eerste verdieping en vanaf de terrassen en de tuin heeft u een fantastisch uitzicht. Deze villa is gebouwd volgens de hoogste normen, perfect onderhouden en beschikbaar om vanaf vandaag te bewonen. 

Gelegen op een hoekperceel, heeft het slechts één buurman aan een van de grenzen, dus de privacy en het weidse uitzicht is een van de vele charmes. De woonwijk El Rosario is een bevoorrechte plek om te wonen, want het heeft een klein winkelcentrum met supermarkt, apotheek, restaurants, tennisclub, directe uitgang in beide richtingen van de A7, de beste stranden van Marbella, strandbars en de nabijheid van golfbanen zoals Santa Clara, Rio Real en Santa Maria. Vanuit uw huis bent u in slechts 7 minuten in het centrum van Marbella, in slechts 3 minuten bij La Cañada Shopping Centre, Puerto Banus of luxe restaurants zoals Trocadero Playa. Indeling: Begane grond: Ruime entreehal met dubbele hoogte. Aparte keuken met kantoor en dienstingang. Beglaasd terras dat wordt gebruikt als buiteneetkamer. 

Tv Kamer. Woonkamer met terrassen en eetkamer, met zithoek. Gastentoilet. Eerste verdieping: Drie slaapkamers met eigen badkamer, waarvan één met terras met uitzicht op zee en de bergen. Grote hoofdslaapkamer met twee kleedkamers en een grote badkamer en suite. Terras van ongeveer 25 m2 met uitzicht op zee. Eerste verdieping: slaapkamer en groot terras met frontaal zeezicht. Het wordt gebruikt als kantoor, maar kan worden omgebouwd tot een andere slaapkamer met badkamer. Kelderverdieping: garage voor 3 auto's. Wijnkelder met speciale koelkasten. Machine kamer. Wasruimte, overdekte droogruimte en linnenkasten. Slaapkamer met eigen badkamer. Maid's kamer met en-suite badkamer. Speel-/feestzaal met ingerichte keuken en gastentoilet, directe toegang tot de tuin.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Gastentoilet
  • Kantoor
  • Kelder
  • Kleedkamer
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer
  • Wijnkelder
  • Zeezicht