Villa te koop in Marbella / Spanje #47367

€ 3.500.000
Villa te koop in Marbella Fantastische vrijstaande villa in Nueva Andalucia van 551 m2 op een perceel van 1.103 m2, met 5 slaapkamers en 6 badkamers, op het zuiden en een grote parkeerplaats. Een uitstekend familiehuis in een rustige woonwijk, en op loopafstand van allerlei diensten en vestigingen in de beroemde wijk van luxe villa's in Nueva Andalucía. Het pand is gebouwd in 2001 en is onlangs gerenoveerd met behoud van de essentie en de Andalusische stijl . Het huis is gebouwd op twee verdiepingen plus een semi-kelder met veel natuurlijke lichtinval, plus een grote parkeerplaats voor maximaal 5 auto's. Het perceel is een hoekperceel, heeft geen aangrenzende buren en heeft een grote tuin met zwembad, ligweide, barbecue, buitendouche en veel ruimte voor kinderen om te spelen. Op het entree niveau is er een ontvangsthal, salon en eetkamer met toegang tot een overdekt terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. De keuken is volledig uitgerust en heeft een directe ingang vanaf de parkeerplaats.  Op de begane grond zijn er ook twee gastenslaapkamers met en-suite badkamers en een gastentoilet. Deze verdieping is verdeeld in een inkomhal, twee gastenkamers met en-suite badkamers en een eigen terras. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, een kleedkamer en een onoverdekt terras met panoramisch uitzicht. Op de semi-kelderverdieping genieten we van een grote "barkamer" met biljart- en dansruimte, een andere speelkamer, tv-kamer en badkamer. En toch zouden op deze verdieping eenvoudig nog enkele slaapkamers kunnen worden gecreëerd indien nodig. Dit fantastische huis, zeer ruim en licht, is ideaal als gezinswoning en ook als investeringspand voor verhuur, dankzij de uitstekende locatie, op slechts een paar meter van Puerto Banus en zijn prachtige zandstranden. Eigenschappen: privézwembad, tuinbar met biljart- en dansruimte, speelkamer, parkeerplaats voor maximaal 5 voertuigen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47367
Prijs
€ 3.500.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Nueva Andalucia
Provincie
Málaga
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
549m²
Oppervlakte perceel
1113m²

Villa te koop in Marbella

Fantastische vrijstaande villa in Nueva Andalucia van 551 m2 op een perceel van 1.103 m2, met 5 slaapkamers en 6 badkamers, op het zuiden en een grote parkeerplaats. Een uitstekend familiehuis in een rustige woonwijk, en op loopafstand van allerlei diensten en vestigingen in de beroemde wijk van luxe villa's in Nueva Andalucía. Het pand is gebouwd in 2001 en is onlangs gerenoveerd met behoud van de essentie en de Andalusische stijl . Het huis is gebouwd op twee verdiepingen plus een semi-kelder met veel natuurlijke lichtinval, plus een grote parkeerplaats voor maximaal 5 auto's. Het perceel is een hoekperceel, heeft geen aangrenzende buren en heeft een grote tuin met zwembad, ligweide, barbecue, buitendouche en veel ruimte voor kinderen om te spelen. Op het entree niveau is er een ontvangsthal, salon en eetkamer met toegang tot een overdekt terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. De keuken is volledig uitgerust en heeft een directe ingang vanaf de parkeerplaats. 

Op de begane grond zijn er ook twee gastenslaapkamers met en-suite badkamers en een gastentoilet. Deze verdieping is verdeeld in een inkomhal, twee gastenkamers met en-suite badkamers en een eigen terras. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, een kleedkamer en een onoverdekt terras met panoramisch uitzicht. Op de semi-kelderverdieping genieten we van een grote "barkamer" met biljart- en dansruimte, een andere speelkamer, tv-kamer en badkamer. En toch zouden op deze verdieping eenvoudig nog enkele slaapkamers kunnen worden gecreëerd indien nodig. Dit fantastische huis, zeer ruim en licht, is ideaal als gezinswoning en ook als investeringspand voor verhuur, dankzij de uitstekende locatie, op slechts een paar meter van Puerto Banus en zijn prachtige zandstranden. Eigenschappen: privézwembad, tuinbar met biljart- en dansruimte, speelkamer, parkeerplaats voor maximaal 5 voertuigen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • BBQ
  • Buiten Douche
  • Dichtbij voorzieningen
  • Games room
  • Gastentoilet
  • Kelder
  • Kleedkamer
  • Orientatie Zuid
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd
  • Zwembad zicht