Villa te koop in Marbella / Spanje #45886

€ 9.000.000
Villa te koop in Marbella Deze uitstekende villa met zeven slaapkamers heeft een prachtige architecturale stijl en volgt de zachte golven van het perceel van 3.522 vierkante meter om een heerlijke stroom van kamers over split-levels te produceren. Deze verdeling, gecombineerd met een open lay-out, produceert een zeer intiem en sfeervol interieur dat de beschikbare ruimte in deze villa met zeven slaapkamers en een oppervlakte van 1.580 vierkante meter trotseert. De trapsgewijze stroom van het pand en de prachtig aangelegde tuin eren de naam van de locatie in de exclusieve privé-villagemeenschap van Cascada de Camoján - het meest prestigieuze adres in Sierra Blanca en een van de mooiste in heel Marbella. Hoewel afgelegen en omgeven door een weelderig berglandschap, is dit gebied ook zeer centraal gelegen, waardoor het mogelijk is om in minder dan 10 minuten in de stad Marbella of Puerto Banús te zijn.  Vanaf de verhoogde ligging aan de voet van de karakteristieke berg La Concha in Marbella, geniet Cascada de Camoján ook van werkelijk inspirerende uitzichten over Marbella en de kustlijn langs de zee tot waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten in de buurt van Gibraltar. De villa is verdeeld over drie niveaus en maakt optimaal gebruik van deze schilderachtige omgeving en biedt een groot aantal verschillende posities en hoeken om van het landschap te genieten, of het nu in de tuin, op de verschillende terrassen of vanuit het huis zelf is. De hoge ramen van vloer tot plafond laten ook natuurlijk licht binnen in een goed geventileerde woning die is ontworpen om optimale energie-efficiëntie, onderhoudsgemak en gemak te bieden.  Het nieuw gebouwde herenhuis heeft een indrukwekkende entree op de begane grond die uitkomt op een prachtige woon- en eetkamer met moderne schoorsteen, een hoogwaardige designkeuken met professionele wasruimte, twee gastensuites en een eigen studeerkamer. Het weelderige terras en het zwembadgedeelte vormen een verlengstuk van de stijl en het comfort van deze verdieping. De master suite met zijn op maat gemaakte kleedkamer en badkamer domineert de bovenverdieping, met directe toegang tot een zeer privé terras op het zuiden met panoramisch uitzicht. Op het lagere niveau bevinden zich meer slaapkamersuites, een professionele gymzaal, een onafhankelijk personeel appartement en een dubbele garage, wat een prachtige villa vervolledigt die de nieuwste luxe en voorzieningen combineert met een verfijnde tijdloze styling. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45886
Prijs
€ 9.000.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Cascada de Camojan
Provincie
Málaga
Slaapkamers
7
Badkamers
8
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
1580m²
Oppervlakte perceel
3522m²

Villa te koop in Marbella

Deze uitstekende villa met zeven slaapkamers heeft een prachtige architecturale stijl en volgt de zachte golven van het perceel van 3.522 vierkante meter om een heerlijke stroom van kamers over split-levels te produceren. Deze verdeling, gecombineerd met een open lay-out, produceert een zeer intiem en sfeervol interieur dat de beschikbare ruimte in deze villa met zeven slaapkamers en een oppervlakte van 1.580 vierkante meter trotseert. De trapsgewijze stroom van het pand en de prachtig aangelegde tuin eren de naam van de locatie in de exclusieve privé-villagemeenschap van Cascada de Camoján - het meest prestigieuze adres in Sierra Blanca en een van de mooiste in heel Marbella. Hoewel afgelegen en omgeven door een weelderig berglandschap, is dit gebied ook zeer centraal gelegen, waardoor het mogelijk is om in minder dan 10 minuten in de stad Marbella of Puerto Banús te zijn. 

Vanaf de verhoogde ligging aan de voet van de karakteristieke berg La Concha in Marbella, geniet Cascada de Camoján ook van werkelijk inspirerende uitzichten over Marbella en de kustlijn langs de zee tot waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten in de buurt van Gibraltar. De villa is verdeeld over drie niveaus en maakt optimaal gebruik van deze schilderachtige omgeving en biedt een groot aantal verschillende posities en hoeken om van het landschap te genieten, of het nu in de tuin, op de verschillende terrassen of vanuit het huis zelf is. De hoge ramen van vloer tot plafond laten ook natuurlijk licht binnen in een goed geventileerde woning die is ontworpen om optimale energie-efficiëntie, onderhoudsgemak en gemak te bieden. 

Het nieuw gebouwde herenhuis heeft een indrukwekkende entree op de begane grond die uitkomt op een prachtige woon- en eetkamer met moderne schoorsteen, een hoogwaardige designkeuken met professionele wasruimte, twee gastensuites en een eigen studeerkamer. Het weelderige terras en het zwembadgedeelte vormen een verlengstuk van de stijl en het comfort van deze verdieping. De master suite met zijn op maat gemaakte kleedkamer en badkamer domineert de bovenverdieping, met directe toegang tot een zeer privé terras op het zuiden met panoramisch uitzicht. Op het lagere niveau bevinden zich meer slaapkamersuites, een professionele gymzaal, een onafhankelijk personeel appartement en een dubbele garage, wat een prachtige villa vervolledigt die de nieuwste luxe en voorzieningen combineert met een verfijnde tijdloze styling.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Orientatie Zuid
  • Panoramazicht
  • Studeerkamer
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer