Villa te koop in Marbella / Spanje #44091

€ 1.600.000 € 1.700.000
Villa te koop in Marbella Belangrijkste kenmerken: Vloerverwarming in badkamers, airconditioning, groot privé zwembad en gazon tuin, zuid oriëntatie, goed formaat perceel met uitzicht op zee, dicht bij Marbella en San Pedro de Nueva Alcántara, uitzicht vanaf elke verdieping, elegante en indrukwekkende vrijstaande villa te koop gelegen in het gebied genaamd Alborada , op loopafstand van La Quinta, Los Arqueros en Nueva Andalucía. Gezien de goede grootte van het perceel van bijna 1.400 m2, heeft het voldoende ruimte om te genieten van de tuin en het zwembad met een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de vallei en de zee. Een fantastische plek om los te koppelen.  Het huis heeft 398 m2 verdeeld over 3 verdiepingen en biedt 5 ruime slaapkamers met parketvloeren en een eigen badkamer, 2 woonkamers, waarvan de een op het lagere niveau een terras heeft met een glazen gordijn en directe toegang tot de tuin, een volledig uitgeruste keuken, 4 parkeerplaatsen. De setting van het pand is werkelijk fascinerend! Het huis is toegankelijk via de weg Ronda, waardoor de drukte van Marbella en Puerto Banus ongeveer 10 minuten met de auto is en biedt een onovertroffen uitzicht, dicht bij golfbanen zoals Los Arqueros, La Zagaleta, La Quinta Golf.  Indeling: Begane grond: hal, woonkamer met toegang tot het buitenterras, dat een oppervlakte van 30 m² beslaat, badkamer, een slaapkamer met en-suite badkamer, keuken en trap die toegang geeft tot de kelder en de eerste verdieping. - Eerste verdieping: twee tweepersoons slaapkamers met en suite badkamers. Souterrain: woonkamer, slaapkamer, badkamer en hal. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44091
Prijs
€ 1.600.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Benahavís
Provincie
Málaga
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
398m²
Oppervlakte perceel
1377m²

Villa te koop in Marbella

Belangrijkste kenmerken: Vloerverwarming in badkamers, airconditioning, groot privé zwembad en gazon tuin, zuid oriëntatie, goed formaat perceel met uitzicht op zee, dicht bij Marbella en San Pedro de Nueva Alcántara, uitzicht vanaf elke verdieping, elegante en indrukwekkende vrijstaande villa te koop gelegen in het gebied genaamd Alborada , op loopafstand van La Quinta, Los Arqueros en Nueva Andalucía. Gezien de goede grootte van het perceel van bijna 1.400 m2, heeft het voldoende ruimte om te genieten van de tuin en het zwembad met een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de vallei en de zee. Een fantastische plek om los te koppelen. 

Het huis heeft 398 m2 verdeeld over 3 verdiepingen en biedt 5 ruime slaapkamers met parketvloeren en een eigen badkamer, 2 woonkamers, waarvan de een op het lagere niveau een terras heeft met een glazen gordijn en directe toegang tot de tuin, een volledig uitgeruste keuken, 4 parkeerplaatsen. De setting van het pand is werkelijk fascinerend! Het huis is toegankelijk via de weg Ronda, waardoor de drukte van Marbella en Puerto Banus ongeveer 10 minuten met de auto is en biedt een onovertroffen uitzicht, dicht bij golfbanen zoals Los Arqueros, La Zagaleta, La Quinta Golf. 

Indeling: Begane grond: hal, woonkamer met toegang tot het buitenterras, dat een oppervlakte van 30 m² beslaat, badkamer, een slaapkamer met en-suite badkamer, keuken en trap die toegang geeft tot de kelder en de eerste verdieping. - Eerste verdieping: twee tweepersoons slaapkamers met en suite badkamers. Souterrain: woonkamer, slaapkamer, badkamer en hal.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kelder
  • Onderbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht