Penthouse te koop in Marbella / Spanje #48524

€ 950.000
Uitstekend penthouse volledig gerenoveerd gloednieuw Geweldige kwaliteiten en moderne afwerkingen met uitzicht op zee en op het zuiden, in dezelfde Muelle Ribera van Puerto Banus en gelegen in de tweede lijn van de haven. Het pand is volledig gerenoveerd met veel smaak en een moderne stijl van hoge kwaliteit, met een open keuken die volledig is uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Ruime woonkamer met design open haard, grote ramen en balkons, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de haven met zijn prachtige jachten en zeilboten, evenals uitzicht vanuit verschillende oriëntaties. De woning heeft 3 slaapkamers met ruime en moderne ingebouwde kasten, twee met uitzicht op zee, op het zuiden en en-suite badkamers. De andere slaapkamer biedt uitzicht op het Antonio Banderas-plein en de winkels, plus een gedeelde badkamer.  De woning heeft individuele airconditioning - hoge kwaliteit, laag verbruik en onafhankelijk per zone. Bovendien is de prijs inclusief een ondergrondse parkeerplaats. Een luxe en fantastisch pand in het hart van Puerto Banus, een geweldige kans voor een tweede vakantiehuis of vakantie-investering, vanwege de hoge winstgevendheid en de bevoorrechte locatie in de tweede lijn, die meer rust in de omgeving biedt. Dicht bij allerlei diensten en etablissementen, zoals internationale restaurants, karakteristieke winkels, het winkelcentrum El Corte Inglés en naast de stranden van Puerto Banús. Slechts vijf minuten van het centrum van Marbella en 45 minuten van de luchthaven van Malaga. Kenmerken: A/C warm/koud individueel, gerenoveerd, uitzicht op zee 24-uurs beveiliging en ondergrondse garage. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48524
Prijs
€ 950.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Marbella
Wijk
Puerto Banús
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
170m²

Uitstekend penthouse volledig gerenoveerd gloednieuw

Geweldige kwaliteiten en moderne afwerkingen met uitzicht op zee en op het zuiden, in dezelfde Muelle Ribera van Puerto Banus en gelegen in de tweede lijn van de haven. Het pand is volledig gerenoveerd met veel smaak en een moderne stijl van hoge kwaliteit, met een open keuken die volledig is uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Ruime woonkamer met design open haard, grote ramen en balkons, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de haven met zijn prachtige jachten en zeilboten, evenals uitzicht vanuit verschillende oriëntaties. De woning heeft 3 slaapkamers met ruime en moderne ingebouwde kasten, twee met uitzicht op zee, op het zuiden en en-suite badkamers. De andere slaapkamer biedt uitzicht op het Antonio Banderas-plein en de winkels, plus een gedeelde badkamer. 

De woning heeft individuele airconditioning - hoge kwaliteit, laag verbruik en onafhankelijk per zone. Bovendien is de prijs inclusief een ondergrondse parkeerplaats. Een luxe en fantastisch pand in het hart van Puerto Banus, een geweldige kans voor een tweede vakantiehuis of vakantie-investering, vanwege de hoge winstgevendheid en de bevoorrechte locatie in de tweede lijn, die meer rust in de omgeving biedt. Dicht bij allerlei diensten en etablissementen, zoals internationale restaurants, karakteristieke winkels, het winkelcentrum El Corte Inglés en naast de stranden van Puerto Banús. Slechts vijf minuten van het centrum van Marbella en 45 minuten van de luchthaven van Malaga. Kenmerken: A/C warm/koud individueel, gerenoveerd, uitzicht op zee 24-uurs beveiliging en ondergrondse garage.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • 24 uur bewaakt
 • Airconditioning
 • Badkamer en-suite
 • Balkon
 • Dichtbij voorzieningen
 • Garage
 • Inbouwkasten
 • Ondergronds parkeren
 • Openhaard
 • Orientatie Zuid
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Volledig gerenoveerd
 • Zeezicht