Nieuwbouw te koop in Marbella / Spanje #40508

€ 4.495.000
In Nueva Andalucia, naast Puerto Baúns Er staan 8 ruime en verfijnde luxe halfvrijstaande huizen en drie villa's ontworpen met een levensstijl in gedachten, waardoor ze ideaal zijn voor een comfortabel en luxueus gezinsleven, evenals elegant en verfijnd entertainment in een unieke schoonheid. milieu. Deze eigendommen zijn ontworpen met speciale kenmerken die moeilijk te vinden zijn, en bieden de ideale combinatie van verfijning binnen een veilige 24-uurs afgesloten complex die privé is maar dicht bij alle voorzieningen. In de omgeving bevinden zich diverse golfbanen, internationale privéscholen en in Puerto Banus met een grote keuze aan modieuze boetieks, en het bekende Corte Ingles centrum.  ANDERE KENMERKEN: Water-vloerverwarming door het hele huis, video-intercom met externe plaats in staal en video-terminal in huizen, pre-installatie van huisautomatisering, pre-installatie van een bedraad alarm in elk huis Premium - merkliften Buiten houtwerk van de woning zal in geanodiseerd aluminium, in kleur, met thermische onderbrekingen PLANITHERM-glas (Climalit-type) Vloeren door het hele huis zijn van grote keramische platen die marmer imiteren. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#40508
Prijs
€ 4.495.000
Type woning
Nieuwbouw
Plaats
Marbella
Wijk
Nueva Andalucia
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
489m²
Oppervlakte perceel
912m²

In Nueva Andalucia, naast Puerto Baúns

Er staan 8 ruime en verfijnde luxe halfvrijstaande huizen en drie villa's ontworpen met een levensstijl in gedachten, waardoor ze ideaal zijn voor een comfortabel en luxueus gezinsleven, evenals elegant en verfijnd entertainment in een unieke schoonheid. milieu. Deze eigendommen zijn ontworpen met speciale kenmerken die moeilijk te vinden zijn, en bieden de ideale combinatie van verfijning binnen een veilige 24-uurs afgesloten complex die privé is maar dicht bij alle voorzieningen. In de omgeving bevinden zich diverse golfbanen, internationale privéscholen en in Puerto Banus met een grote keuze aan modieuze boetieks, en het bekende Corte Ingles centrum. 

ANDERE KENMERKEN: Water-vloerverwarming door het hele huis, video-intercom met externe plaats in staal en video-terminal in huizen, pre-installatie van huisautomatisering, pre-installatie van een bedraad alarm in elk huis Premium - merkliften Buiten houtwerk van de woning zal in geanodiseerd aluminium, in kleur, met thermische onderbrekingen PLANITHERM-glas (Climalit-type) Vloeren door het hele huis zijn van grote keramische platen die marmer imiteren.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • 24 uur bewaakt
  • Alarminstallatie
  • Dichtbij voorzieningen
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming