Bungalow te koop in Marbella / Spanje #45519

€ 2.100.000
Gilmar Real Estate in Puerto Banús biedt dit exclusieve en unieke halfvrijstaande huis aan Deze woning is volledig gerenoveerd, gelegen in Río Verde - Golden Mile en op slechts 100 meter van het strand. Naast de onovertroffen locatie en het comfort, is het meest opvallende aan dit huis de hoogwaardige afwerking die is gebruikt bij de renovatie, evenals het ambachtelijke gebruik van materialen bij het bereiken van het karakteristieke interieurontwerp. De kenmerken, zoals bewerkte houten deuren, handgemaakte tegels, ijzeren details, het lichtsysteem maken deze woning uniek en karaktervol. Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond is de grote keuken met doorgeefluik die leidt naar de woon-eetkamer met toegang tot de veranda en kleine tuin van het huis. Naast een complete badkamer en een kleine extra kamer. De enorme open haard en de decoratie nodigen familie en vrienden uit om te genieten van de koudere winterdagen.  Daarnaast heeft het huis naast de keuken een picknickplaats en een barbecue plek. Op de eerste verdieping vinden we drie ruime en lichte kamers, allemaal met ingebouwde kasten en de badkamers met Marokkaanse motieven. Elke kamer met zijn eigen persoonlijkheid en bijzondere details die opvallen als je ze ziet. Op de tweede verdieping bevinden zich de andere twee kamers met terrassen. Net als de rest van de slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op dezelfde verdieping is er een Marokkaanse tearoom-stijl om met familie of vrienden van te genieten. Elke hoek van het huis is bijzonder, met zijn eigen karakter en persoonlijkheid. Een paar stappen van het strand en restaurants, gemeenschappelijk zwembad, vijf minuten van de haven van Puerto Banús, dit alles en meer maken dit huis tot een uniek huis in zijn categorie. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45519
Prijs
€ 2.100.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Marbella
Wijk
Puerto Banús
Provincie
Málaga
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
167m²

Gilmar Real Estate in Puerto Banús biedt dit exclusieve en unieke halfvrijstaande huis aan

Deze woning is volledig gerenoveerd, gelegen in Río Verde - Golden Mile en op slechts 100 meter van het strand. Naast de onovertroffen locatie en het comfort, is het meest opvallende aan dit huis de hoogwaardige afwerking die is gebruikt bij de renovatie, evenals het ambachtelijke gebruik van materialen bij het bereiken van het karakteristieke interieurontwerp. De kenmerken, zoals bewerkte houten deuren, handgemaakte tegels, ijzeren details, het lichtsysteem maken deze woning uniek en karaktervol. Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond is de grote keuken met doorgeefluik die leidt naar de woon-eetkamer met toegang tot de veranda en kleine tuin van het huis. Naast een complete badkamer en een kleine extra kamer. De enorme open haard en de decoratie nodigen familie en vrienden uit om te genieten van de koudere winterdagen. 

Daarnaast heeft het huis naast de keuken een picknickplaats en een barbecue plek. Op de eerste verdieping vinden we drie ruime en lichte kamers, allemaal met ingebouwde kasten en de badkamers met Marokkaanse motieven. Elke kamer met zijn eigen persoonlijkheid en bijzondere details die opvallen als je ze ziet. Op de tweede verdieping bevinden zich de andere twee kamers met terrassen. Net als de rest van de slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op dezelfde verdieping is er een Marokkaanse tearoom-stijl om met familie of vrienden van te genieten. Elke hoek van het huis is bijzonder, met zijn eigen karakter en persoonlijkheid. Een paar stappen van het strand en restaurants, gemeenschappelijk zwembad, vijf minuten van de haven van Puerto Banús, dit alles en meer maken dit huis tot een uniek huis in zijn categorie.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • BBQ gebied
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Loopafstand naar zee
  • Openhaard
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd