Villa te koop in Málaga / Spanje #48720

€ 1.950.000
Spectaculaire villa in het hart van Paraiso Alto verdeeld over drie niveausDe villa omvat op het entreeniveau; een grote eetkamer en woonkamer, ruime keuken met een groot centraal eiland en een ontbijtruimte die profiteert van het natuurlijke licht van de erkers en uitzicht op de bananenbomen. De inkomhal heeft toegang tot het gastentoilet en tot de twee royale gastenslaapkamers die een badkamer delen. Toegang tot het terras is vanuit de woonkamer en leidt naar het zwembad erachter. Boven vinden we de derde grote logeerkamer met en-suite badkamer met een dubbele wastafel, een volledig bubbelbad en een grote vrijstaande inloopdouche. De master bedroom suite is een echt hoogtepunt, zeer royaal bemeten en voorzien van een inloopkleedkamer en een zeer grote badkamer met dubbele wastafel, jacuzzi en inloopdouche. Op het lagere niveau bevindt zich de grote dubbele garage, de wasruimte en twee bergingen, met een extra externe berging voor tuingereedschap etc. Naast de garage is de oprijlaan voorzien van een draaicirkel met voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het pand is van zeer hoge kwaliteit met overal airconditioning, vloerverwarming, travertijnmarmer in de badkamers enz. Het pand ligt op een groot perceel van 1800 m2 waardoor er voldoende tuinruimte is, evenals het grote zwembad en omgeving. Villahuis in El Paraíso met een bebouwde oppervlakte van 524 m2 op een perceel van 1.762 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. De woning heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, op het zuiden, 2 garages Faciliteiten: verwarming, airconditioning en zwembad.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48720
Prijs
€ 1.950.000
Type woning
Villa
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
524m²
Oppervlakte perceel
1762m²

Spectaculaire villa in het hart van Paraiso Alto verdeeld over drie niveaus

De villa omvat op het entreeniveau; een grote eetkamer en woonkamer, ruime keuken met een groot centraal eiland en een ontbijtruimte die profiteert van het natuurlijke licht van de erkers en uitzicht op de bananenbomen. De inkomhal heeft toegang tot het gastentoilet en tot de twee royale gastenslaapkamers die een badkamer delen. Toegang tot het terras is vanuit de woonkamer en leidt naar het zwembad erachter. Boven vinden we de derde grote logeerkamer met en-suite badkamer met een dubbele wastafel, een volledig bubbelbad en een grote vrijstaande inloopdouche. De master bedroom suite is een echt hoogtepunt, zeer royaal bemeten en voorzien van een inloopkleedkamer en een zeer grote badkamer met dubbele wastafel, jacuzzi en inloopdouche. 

Op het lagere niveau bevindt zich de grote dubbele garage, de wasruimte en twee bergingen, met een extra externe berging voor tuingereedschap etc. Naast de garage is de oprijlaan voorzien van een draaicirkel met voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het pand is van zeer hoge kwaliteit met overal airconditioning, vloerverwarming, travertijnmarmer in de badkamers enz. Het pand ligt op een groot perceel van 1800 m2 waardoor er voldoende tuinruimte is, evenals het grote zwembad en omgeving. Villahuis in El Paraíso met een bebouwde oppervlakte van 524 m2 op een perceel van 1.762 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. De woning heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, op het zuiden, 2 garages Faciliteiten: verwarming, airconditioning en zwembad.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Gastentoilet
  • Jacuzzi
  • Kleedkamer
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Waskamer