Villa te koop in Málaga / Spanje #48647

€ 750.000
Villa te koop in Málaga Uitstekende gelegenheid om een vrijstaande villa te verwerven, met een zeer goede locatie en potentieel. Het huis moet worden gerenoveerd, waardoor het potentieel ervan kan worden benut. Het bestaat uit drie verdiepingen plus solarium. Kelder, eerste verdieping, tweede verdieping en solarium met vele mogelijkheden. Barbecue, aparte wasruimte, zwembad, parkeerplaats voor meerdere auto's. Hoewel het huis perfect bewoonbaar is, heeft het een aantal verbeteringen nodig.  Zeer lichte, zeer rustige straat en snelle toegang tot alle voorzieningen, scholen en de A7. Een van de kenmerken van dit gebied en waarom steeds meer mensen het leuk vinden, is de nabijheid van Puerto Banus, Marbella en Estepona. Hoe goed dit is gecommuniceerd, is een ander sterk punt. Het heeft momenteel vier slaapkamers, vier badkamers, keuken, grote woonkamer. Het souterrain biedt vele mogelijkheden, van slaapkamer, werkkamer tot woongedeelte. Twee van de vier slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en de derde en kleinste op de vierde verdieping met toegang tot het solarium. Het beste om te bezoeken. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48647
Prijs
€ 750.000
Type woning
Villa
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
306m²
Oppervlakte perceel
584m²

Villa te koop in Málaga

Uitstekende gelegenheid om een vrijstaande villa te verwerven, met een zeer goede locatie en potentieel. Het huis moet worden gerenoveerd, waardoor het potentieel ervan kan worden benut. Het bestaat uit drie verdiepingen plus solarium. Kelder, eerste verdieping, tweede verdieping en solarium met vele mogelijkheden. Barbecue, aparte wasruimte, zwembad, parkeerplaats voor meerdere auto's. Hoewel het huis perfect bewoonbaar is, heeft het een aantal verbeteringen nodig. 

Zeer lichte, zeer rustige straat en snelle toegang tot alle voorzieningen, scholen en de A7. Een van de kenmerken van dit gebied en waarom steeds meer mensen het leuk vinden, is de nabijheid van Puerto Banus, Marbella en Estepona. Hoe goed dit is gecommuniceerd, is een ander sterk punt. Het heeft momenteel vier slaapkamers, vier badkamers, keuken, grote woonkamer. Het souterrain biedt vele mogelijkheden, van slaapkamer, werkkamer tot woongedeelte. Twee van de vier slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en de derde en kleinste op de vierde verdieping met toegang tot het solarium. Het beste om te bezoeken.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kelder
  • Parkeerplaatsen
  • Solarium
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer