Bungalow te koop in Málaga / Spanje #43719

€ 564.000 € 599.000
Bungalow te koop in MálagaDit project is een unieke ontwikkeling van exclusieve herenhuizen met drie en vier slaapkamers met een spectaculair uitzicht op zee, een eigentijdse architecturale stijl en de nieuwste technologie voor thuisgebruik. Deze luxe eigendommen bieden goed verdeelde binnenruimtes waar het woongedeelte, het eetgedeelte en de volledig ingerichte keuken met ontbijtbar opgaan in een leefruimte die het uitzicht maximaliseert door driedubbele deuren en ramen van vloer tot plafond. De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met royale overdekte en onoverdekte terrassen - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de golfbaan en de zuidwestelijke kustlijn naar de Middellandse Zee. Elk van de woningen is afgewerkt volgens een zeer hoge standaard die past bij een woning van dit kaliber met porseleinen vloeren en neutrale tinten en texturen waardoor de eigenaar de ruimte kan personaliseren om de perfecte leefomgeving te creëren. Ruime slaapkamers hebben inbouwkasten en de master suite heeft een inloopkast en een prachtige badkamer. Buiten verzorgde tuinen omhullen sommige woningen een privézwembad - een plek om af te koelen na een partijtje tennis of een dag op de golfbaan.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#43719
Prijs
€ 564.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Málaga
Wijk
Cala de Mijas
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
139m²

Bungalow te koop in Málaga

Dit project is een unieke ontwikkeling van exclusieve herenhuizen met drie en vier slaapkamers met een spectaculair uitzicht op zee, een eigentijdse architecturale stijl en de nieuwste technologie voor thuisgebruik. Deze luxe eigendommen bieden goed verdeelde binnenruimtes waar het woongedeelte, het eetgedeelte en de volledig ingerichte keuken met ontbijtbar opgaan in een leefruimte die het uitzicht maximaliseert door driedubbele deuren en ramen van vloer tot plafond. De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met royale overdekte en onoverdekte terrassen - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de golfbaan en de zuidwestelijke kustlijn naar de Middellandse Zee. 

Elk van de woningen is afgewerkt volgens een zeer hoge standaard die past bij een woning van dit kaliber met porseleinen vloeren en neutrale tinten en texturen waardoor de eigenaar de ruimte kan personaliseren om de perfecte leefomgeving te creëren. Ruime slaapkamers hebben inbouwkasten en de master suite heeft een inloopkast en een prachtige badkamer. Buiten verzorgde tuinen omhullen sommige woningen een privézwembad - een plek om af te koelen na een partijtje tennis of een dag op de golfbaan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Inbouwkasten
  • Orientatie Zuid-West
  • Overdekt terras
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht