Appartement te koop in Málaga / Spanje #48875

€ 568.000
Appartement te koop in MálagaDeze nieuwe ontwikkeling onderscheidt zich als een project in de markt vanwege de indrukwekkende uitzichten die alle huizen vanaf hun terrassen zullen hebben. Het gaat om 61 woningen met 2 en 3 slaapkamers in een woonwijk met hoogwaardige gemeenschappelijke ruimtes. Dit fantastische appartement met 3 slaapkamers en panoramisch uitzicht op zee, gelegen in een geconsolideerde woonwijk van Estepona, dicht bij Guadalmina en Puerto Banús. Het appartement heeft een ruime woonkamer met spectaculair uitzicht, een Amerikaanse keuken, een aparte wasruimte, 3 tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers, waarvan één en suite in de hoofdslaapkamer. Het pand biedt ons ook twee grote parkeerplaatsen en een berging. Estepona, gelegen tussen Sierra Bermeja en de Middellandse Zee, zorgt ervoor dat iedereen die het plezier heeft om door de straten en stranden te wandelen, verliefd wordt. Gebouwd als "De tuin van de Costa del Sol", biedt de oude stad ons de kans om de majestueuze tuinen te bewonderen, die ons de meest absolute verscheidenheid aan kleurrijke bloemen bieden die de Andalusische identiteit van de gerenoveerde witte straten benadrukken. Het nodigt ons ook uit om zijn straten te beleven, wedden op cultuur en kunst, en biedt ons artistieke muurschilderingen op de gevels van gebouwen en sculpturen van gerenommeerde kunstenaars. U moet het Orchidarium van Estepona bezoeken, een prachtig botanisch park met meer dan 5.000 planten, waaronder 1.300 soorten orchideeën van over de hele wereld. Het klimaat van Estepona stelt ons in staat om buiten te leven, het heeft zo'n gevarieerde omgeving dat we talloze sporten kunnen beoefenen, zowel op het strand als in de bergen, van excursies, wandelingen, trektochten, kitesurfen of golfen. De kust van deze prachtige stad bestaat uit 21 kilometer en biedt ons in totaal 17 stranden, uitgerust om de veiligheid van onze buren en toeristen te garanderen.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48875
Prijs
€ 568.000
Type woning
Appartement
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
183m²

Appartement te koop in Málaga

Deze nieuwe ontwikkeling onderscheidt zich als een project in de markt vanwege de indrukwekkende uitzichten die alle huizen vanaf hun terrassen zullen hebben. Het gaat om 61 woningen met 2 en 3 slaapkamers in een woonwijk met hoogwaardige gemeenschappelijke ruimtes. Dit fantastische appartement met 3 slaapkamers en panoramisch uitzicht op zee, gelegen in een geconsolideerde woonwijk van Estepona, dicht bij Guadalmina en Puerto Banús. Het appartement heeft een ruime woonkamer met spectaculair uitzicht, een Amerikaanse keuken, een aparte wasruimte, 3 tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers, waarvan één en suite in de hoofdslaapkamer. 

Het pand biedt ons ook twee grote parkeerplaatsen en een berging. Estepona, gelegen tussen Sierra Bermeja en de Middellandse Zee, zorgt ervoor dat iedereen die het plezier heeft om door de straten en stranden te wandelen, verliefd wordt. Gebouwd als "De tuin van de Costa del Sol", biedt de oude stad ons de kans om de majestueuze tuinen te bewonderen, die ons de meest absolute verscheidenheid aan kleurrijke bloemen bieden die de Andalusische identiteit van de gerenoveerde witte straten benadrukken. Het nodigt ons ook uit om zijn straten te beleven, wedden op cultuur en kunst, en biedt ons artistieke muurschilderingen op de gevels van gebouwen en sculpturen van gerenommeerde kunstenaars. 

U moet het Orchidarium van Estepona bezoeken, een prachtig botanisch park met meer dan 5.000 planten, waaronder 1.300 soorten orchideeën van over de hele wereld. Het klimaat van Estepona stelt ons in staat om buiten te leven, het heeft zo'n gevarieerde omgeving dat we talloze sporten kunnen beoefenen, zowel op het strand als in de bergen, van excursies, wandelingen, trektochten, kitesurfen of golfen. De kust van deze prachtige stad bestaat uit 21 kilometer en biedt ons in totaal 17 stranden, uitgerust om de veiligheid van onze buren en toeristen te garanderen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer
  • Zeezicht