Appartement te koop in Málaga / Spanje #48192

€ 826.000
Appartement te koop in Málaga  Voor degenen die aan de Costa del Sol willen wonen, is deze woonwijk de perfecte plek. De woonwijk, gelegen in de buurt van verschillende kleine en karakteristieke steden, profiteert van een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee en geniet onder andere van een breed cultureel, gastronomisch en sportief aanbod. Het project is ontwikkeld om aan al uw behoeften te voldoen en zodat u kunt genieten van een exclusieve levensstijl aan het strand, omgeven door de natuur en de rust, kalmte en ontspanning kunt vinden die u wenst.  Met een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2, een nieuw woonconcept en alle faciliteiten die u nodig heeft, is deze urbanisatie klaar om de meest exclusieve kustontwikkeling in Estepona te worden. Gebouwd met de beste materialen en 100% toegewijd aan het milieu, kiest deze promotie voor het behalen van het BREEAM®-certificaat, waarmee een duurzamere constructie wordt gepromoot die economische, ecologische en sociale voordelen heeft voor alle mensen die betrokken zijn bij het leven in het wooncomplex. Appartement in Costalita, 151 m2, 2 slaapkamers, 3 badkamers, terras van 42 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage. Eigenschappen: verwarming, airconditioning, lift, zwembad en alarm. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48192
Prijs
€ 826.000
Type woning
Appartement
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
151m²

Appartement te koop in Málaga 

Voor degenen die aan de Costa del Sol willen wonen, is deze woonwijk de perfecte plek. De woonwijk, gelegen in de buurt van verschillende kleine en karakteristieke steden, profiteert van een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee en geniet onder andere van een breed cultureel, gastronomisch en sportief aanbod. Het project is ontwikkeld om aan al uw behoeften te voldoen en zodat u kunt genieten van een exclusieve levensstijl aan het strand, omgeven door de natuur en de rust, kalmte en ontspanning kunt vinden die u wenst. 

Met een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2, een nieuw woonconcept en alle faciliteiten die u nodig heeft, is deze urbanisatie klaar om de meest exclusieve kustontwikkeling in Estepona te worden. Gebouwd met de beste materialen en 100% toegewijd aan het milieu, kiest deze promotie voor het behalen van het BREEAM®-certificaat, waarmee een duurzamere constructie wordt gepromoot die economische, ecologische en sociale voordelen heeft voor alle mensen die betrokken zijn bij het leven in het wooncomplex. Appartement in Costalita, 151 m2, 2 slaapkamers, 3 badkamers, terras van 42 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage. Eigenschappen: verwarming, airconditioning, lift, zwembad en alarm.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Lift
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht