Appartement te koop in Málaga / Spanje #48189

€ 255.000
Nieuwbouw appartement in New Golden Mile Gelegen in een privé woonwijk met grote gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen om optimaal te genieten van vrije tijd met familie en vrienden. Daarin vinden we: gemeenschappelijk zwembad, overdekte fitnessruimte en Gourmet Lounge en waarvan de hedendaagse architectuur en design een deel van de bekendheid van de terrassen zullen geven. Bij de penthouses hebben de woningen grote terrassen en hebben de benedenwoningen een eigen tuin. Deze woonwijk is gelegen in het Costalita-gebied, een van de bekendste en meest karakteristieke gebieden van de Costa del Sol. Het heeft een onovertroffen locatie, aangezien het minder dan 10 km van Puerto Banús (Marbella), 15 km van Marbella en van Estepona en 45 minuten van de luchthaven van Malaga ligt.  De stedelijke ruimte biedt een veelheid aan diensten: supermarkten (Mercadona, Lidl en SuperSol), hotels (Hotel Villa Padierna en Iberostar), educatieve centra (Professor Tomás Hormgó Secondary Education Institute) en sportcentra (Bel-Air Tennis Club), een en restauratie; naast een geweldige nabijheid van het strand van El Saladillo. De verbinding met vervoer, zowel privé als openbaar, is onverslaanbaar aangezien het directe toegang heeft vanaf de A-7 - afrit Cancelada - en een openbaar busnetwerk heeft met lijnen 21 en 23 vanuit het stadscentrum. Appartement in Costalita, 97 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 20 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage. Eigenschappen: verwarming, airconditioning, lift en zwembad. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48189
Prijs
€ 255.000
Type woning
Appartement
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
97m²

Nieuwbouw appartement in New Golden Mile

Gelegen in een privé woonwijk met grote gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen om optimaal te genieten van vrije tijd met familie en vrienden. Daarin vinden we: gemeenschappelijk zwembad, overdekte fitnessruimte en Gourmet Lounge en waarvan de hedendaagse architectuur en design een deel van de bekendheid van de terrassen zullen geven. Bij de penthouses hebben de woningen grote terrassen en hebben de benedenwoningen een eigen tuin. Deze woonwijk is gelegen in het Costalita-gebied, een van de bekendste en meest karakteristieke gebieden van de Costa del Sol. Het heeft een onovertroffen locatie, aangezien het minder dan 10 km van Puerto Banús (Marbella), 15 km van Marbella en van Estepona en 45 minuten van de luchthaven van Malaga ligt. 

De stedelijke ruimte biedt een veelheid aan diensten: supermarkten (Mercadona, Lidl en SuperSol), hotels (Hotel Villa Padierna en Iberostar), educatieve centra (Professor Tomás Hormgó Secondary Education Institute) en sportcentra (Bel-Air Tennis Club), een en restauratie; naast een geweldige nabijheid van het strand van El Saladillo. De verbinding met vervoer, zowel privé als openbaar, is onverslaanbaar aangezien het directe toegang heeft vanaf de A-7 - afrit Cancelada - en een openbaar busnetwerk heeft met lijnen 21 en 23 vanuit het stadscentrum. Appartement in Costalita, 97 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 20 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage. Eigenschappen: verwarming, airconditioning, lift en zwembad.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Lift
  • Nieuwbouw
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand