Villa te koop in Jávea / Spanje #51098

€ 499.000 € 535.000
Deze mooie villa ligt in een mooie tuin op het zuiden met uitzicht op de Montgo Als u de oprit opkomt, kijkt de grote glazen naya uit op de tuin die goed verzorgd is met witte stenen en Spaanse planten. Bij binnenkomst via de naya is de grote L-vormige woon-eetkamer ruim en licht en voorzien van ramen op het zuiden en westen. Er staat een vuur centraal en de kamer wordt bovendien opgefleurd door een binnenplaats. Aan het einde van de woon-eetkamer bereikt u de grote keuken met ingebouwde kookapparatuur.  Aan de rechterkant is er aan de achterzijde toegang tot de binnenplaats, maar ook toegang tot een douche/toilet en berging, die gemakkelijk als 4e slaapkamer kan worden gebruikt. Aan de andere kant van de woon-eetkamer heeft u toegang tot de 3 slaapkamers van de villa en een andere badkamer, waarvan één slaapkamer met onlangs nieuwe kasten heeft. Buiten is er een grote barbecue- en entertainmentruimte met uitzicht op het nierzwembad met zitgelegenheid en een aantal uitzichten op de vallei. De villa is ideaal gelegen voor gemakkelijke toegang tot de oude binnenstad van Jávea en zowel lokale als internationale scholen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51098
Prijs
€ 499.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
184m²
Oppervlakte perceel
1177m²

Deze mooie villa ligt in een mooie tuin op het zuiden met uitzicht op de Montgo

Als u de oprit opkomt, kijkt de grote glazen naya uit op de tuin die goed verzorgd is met witte stenen en Spaanse planten. Bij binnenkomst via de naya is de grote L-vormige woon-eetkamer ruim en licht en voorzien van ramen op het zuiden en westen. Er staat een vuur centraal en de kamer wordt bovendien opgefleurd door een binnenplaats. Aan het einde van de woon-eetkamer bereikt u de grote keuken met ingebouwde kookapparatuur. 

Aan de rechterkant is er aan de achterzijde toegang tot de binnenplaats, maar ook toegang tot een douche/toilet en berging, die gemakkelijk als 4e slaapkamer kan worden gebruikt. Aan de andere kant van de woon-eetkamer heeft u toegang tot de 3 slaapkamers van de villa en een andere badkamer, waarvan één slaapkamer met onlangs nieuwe kasten heeft. Buiten is er een grote barbecue- en entertainmentruimte met uitzicht op het nierzwembad met zitgelegenheid en een aantal uitzichten op de vallei. De villa is ideaal gelegen voor gemakkelijke toegang tot de oude binnenstad van Jávea en zowel lokale als internationale scholen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Binnenplaats
  • Dichtbij voorzieningen
  • Glazen Naya
  • Naya
  • Opslagruimte
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand