Villa te koop in Jávea / Spanje #50981

€ 995.000
Villa te koop in Jávea Een prachtige, onlangs gerenoveerde finca – dit huis heeft het allemaal – een huis dat oud met nieuw combineert – waarbij originele kenmerken zoals de Tosca-bogen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen, waardoor enorme hoeveelheden natuurlijk licht worden gecreëerd in de belangrijkste woonruimtes en pure rust in de hele villa en uiteindelijk spectaculair uitzicht op de vallei plus de prachtige Montgo-berg op de achtergrond.  De woning is rustig en landelijk gelegen aan de rand van het prachtige Jávea, op slechts een paar minuten rijden van de oude stad, de haven, Playa de Arenal en diverse andere stranden en baaien. De villa is in de perfecte positie om van alles te genieten Jávea aanbiedingen! De hoofdvilla heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een studeerruimte, aangevuld met een aantrekkelijke maar gezellige lounge/knus met een fantastische grote nieuwe pelletbrander, gevolgd door een eet-/ontbijtruimte die overgaat in een grote keuken, groot van formaat en kenmerken en prachtig afgewerkt waardoor de kamer een licht luchtig gevoel krijgt, stroomt dit naar de naya die het hele jaar door gebruikt kan worden, een grote mooie ruimte met veel ruimte en licht.  De villa is volledig gerenoveerd waarbij geen middel onbeproefd is gelaten, nieuwe elektriciteit, loodgieterswerk, airco-units, verwarmingssystemen, vloeren, er zijn enorme kosten aan het project besteed waarbij geld geen bezwaar is om dit geweldige familiehuis te creëren. Het pand profiteert ook van 3 externe gastensuites, allemaal stijlvol ingericht. Deze ruime en aantrekkelijke gastenverblijven hebben een praktisch ingerichte kitchenette en een mooie badkamer met inloopdouche. Via de tuindeuren loop je naar een heerlijk privé terras.  De grote tuin en het zwembadgedeelte creëren een oase van volledige rust, met palmbomen en een heerlijk groot zwembad/zwembadgedeelte, aangevuld met een reeks chill-outruimtes om te eten en te drinken/in de zon of in de schaduw te zitten. alles wat je maar kunt wensen in een tuin. De villa heeft parkeergelegenheid aan de voorzijde, met elektrische poorten voor extra veiligheid. Eenmaal binnen in het pand is er ruimte voor meerdere auto's en daarnaast een carport voor maximaal 3 auto's. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50981
Prijs
€ 995.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
212m²

Villa te koop in Jávea

Een prachtige, onlangs gerenoveerde finca – dit huis heeft het allemaal – een huis dat oud met nieuw combineert – waarbij originele kenmerken zoals de Tosca-bogen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen, waardoor enorme hoeveelheden natuurlijk licht worden gecreëerd in de belangrijkste woonruimtes en pure rust in de hele villa en uiteindelijk spectaculair uitzicht op de vallei plus de prachtige Montgo-berg op de achtergrond. 

De woning is rustig en landelijk gelegen aan de rand van het prachtige Jávea, op slechts een paar minuten rijden van de oude stad, de haven, Playa de Arenal en diverse andere stranden en baaien. De villa is in de perfecte positie om van alles te genieten Jávea aanbiedingen! De hoofdvilla heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een studeerruimte, aangevuld met een aantrekkelijke maar gezellige lounge/knus met een fantastische grote nieuwe pelletbrander, gevolgd door een eet-/ontbijtruimte die overgaat in een grote keuken, groot van formaat en kenmerken en prachtig afgewerkt waardoor de kamer een licht luchtig gevoel krijgt, stroomt dit naar de naya die het hele jaar door gebruikt kan worden, een grote mooie ruimte met veel ruimte en licht. 

De villa is volledig gerenoveerd waarbij geen middel onbeproefd is gelaten, nieuwe elektriciteit, loodgieterswerk, airco-units, verwarmingssystemen, vloeren, er zijn enorme kosten aan het project besteed waarbij geld geen bezwaar is om dit geweldige familiehuis te creëren. Het pand profiteert ook van 3 externe gastensuites, allemaal stijlvol ingericht. Deze ruime en aantrekkelijke gastenverblijven hebben een praktisch ingerichte kitchenette en een mooie badkamer met inloopdouche. Via de tuindeuren loop je naar een heerlijk privé terras. 

De grote tuin en het zwembadgedeelte creëren een oase van volledige rust, met palmbomen en een heerlijk groot zwembad/zwembadgedeelte, aangevuld met een reeks chill-outruimtes om te eten en te drinken/in de zon of in de schaduw te zitten. alles wat je maar kunt wensen in een tuin. De villa heeft parkeergelegenheid aan de voorzijde, met elektrische poorten voor extra veiligheid. Eenmaal binnen in het pand is er ruimte voor meerdere auto's en daarnaast een carport voor maximaal 3 auto's.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • BBQ
  • Bergzicht
  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Internet
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Tosca kolommen
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd