Villa te koop in Jávea / Spanje #50663

€ 849.000
Villa te koop in Jávea Deze villa is gelegen in een rustige wijk op zeer korte afstand van het strand, supermarkt, scholen etc. Vanaf alle terrassen heeft u uitzicht over de baai van Jávea. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers verdeeld over twee verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een woon-eetkamer, een aparte keuken en twee dubbele slaapkamers die een badkamer delen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een groot deels overdekt terras.  De begane grond bestaat uit een gang waarin zich nog twee tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers bevinden. Aan het einde van de gang is een derde tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer. Er is ook een groot overdekt terras op deze verdieping. Een paar treden lager ligt het zwembad met zonneterras. De villa is voorzien van airconditioning en heeft een parkeerplaats in de straat. De villa biedt vele mogelijkheden om te moderniseren, er ligt reeds een renovatieproject klaar om aangepast te worden aan uw eigen wensen. (Het project is optioneel en niet inbegrepen in de verkoopprijs). Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50663
Prijs
€ 849.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Wijk
Adsubia Toscamar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
193m²
Oppervlakte perceel
800m²

Villa te koop in Jávea

Deze villa is gelegen in een rustige wijk op zeer korte afstand van het strand, supermarkt, scholen etc. Vanaf alle terrassen heeft u uitzicht over de baai van Jávea. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers verdeeld over twee verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een woon-eetkamer, een aparte keuken en twee dubbele slaapkamers die een badkamer delen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een groot deels overdekt terras. 

De begane grond bestaat uit een gang waarin zich nog twee tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers bevinden. Aan het einde van de gang is een derde tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer. Er is ook een groot overdekt terras op deze verdieping. Een paar treden lager ligt het zwembad met zonneterras. De villa is voorzien van airconditioning en heeft een parkeerplaats in de straat. De villa biedt vele mogelijkheden om te moderniseren, er ligt reeds een renovatieproject klaar om aangepast te worden aan uw eigen wensen. (Het project is optioneel en niet inbegrepen in de verkoopprijs).

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand