Villa te koop in Jávea / Spanje #49986

€ 514.000 € 520.000
Villa te koop in Jávea Villa met 6 slaapkamers te koop, op 1800M2, met zwembad en tuinen dicht bij de oude binnenstad van Jávea. 165m2 op twee niveaus. De bovenste verdieping van het huis heeft een trapvormige toegang en is voorzien van een invalidenhelling voor een rolstoel. De glazen naya leidt naar de woon-eetkamer met open haard en vervolgens naar de grote uitgeruste keuken, vier tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een gastentoilet. Er is een apart appartement op de begane grond, met nog een woon-eetkamer en open haard, keuken, nog twee slaapkamers, nog een badkamer en douche en een grote berging.  De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Op de bovenverdieping bevindt zich een elektrische boiler. Het heeft een prachtig uitzicht op de Montgó en biedt veel privacy. Parkeren is uitstekend met 2 carports, een garage van 25 m2 en meer buitenparkeerplaatsen die ruimte kunnen bieden voor een stacaravan, plus er is meer opslagruimte. Het zwembad heeft een kindveilig groot terras met een poortje en dichtbij de buitendouche. De barbecue met houtoven bevindt zich in de tuin. Inclusief een waterput van 20.000 liter. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49986
Prijs
€ 514.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
250m²
Oppervlakte perceel
1850m²

Villa te koop in Jávea

Villa met 6 slaapkamers te koop, op 1800M2, met zwembad en tuinen dicht bij de oude binnenstad van Jávea. 165m2 op twee niveaus. De bovenste verdieping van het huis heeft een trapvormige toegang en is voorzien van een invalidenhelling voor een rolstoel. De glazen naya leidt naar de woon-eetkamer met open haard en vervolgens naar de grote uitgeruste keuken, vier tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een gastentoilet. Er is een apart appartement op de begane grond, met nog een woon-eetkamer en open haard, keuken, nog twee slaapkamers, nog een badkamer en douche en een grote berging. 

De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Op de bovenverdieping bevindt zich een elektrische boiler. Het heeft een prachtig uitzicht op de Montgó en biedt veel privacy. Parkeren is uitstekend met 2 carports, een garage van 25 m2 en meer buitenparkeerplaatsen die ruimte kunnen bieden voor een stacaravan, plus er is meer opslagruimte. Het zwembad heeft een kindveilig groot terras met een poortje en dichtbij de buitendouche. De barbecue met houtoven bevindt zich in de tuin. Inclusief een waterput van 20.000 liter.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gastentoilet
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand