Villa te koop in Jávea / Spanje #49826

€ 1.195.000
Villa te koop in JáveaDeze grote familievilla is gelegen aan het einde van een rustige doodlopende straat in een exclusief gebied van Jávea, dichtbij de Jávea Golf Club. De accommodatie bestaat uit; Begane grond - een grote inkomhal met garderobe en wc, een ruime, goed ingerichte keuken. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken. We gaan verder naar de open woon- en eetgedeeltes die uitkomen op het enorme overdekte terras met uitzicht op het zwembad. Op dit niveau zijn er ook twee slaapkamers, beide met airconditioning. De slaapkamers hebben en-suite toegang tot een gedeelde badkamer tussen de kamers. Als we naar boven gaan, hebben we de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en airconditioning. Boven nog twee slaapkamers; beide uitgerust met airconditioning delen de familiebadkamer. Twee van de slaapkamers op de bovenverdieping hebben toegang tot het bovenste terras met uitzicht op het zwembad. Het zwembad is circa 6x12 meter met een trapsgewijze horizon in het diepe. Er is een BBQ-huis met een bar en ook een aparte douche en w.c. De tuinen zijn aangelegd, voorzien van gazon en veilig omheind. De oprit heeft voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's en een garage.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49826
Prijs
€ 1.195.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
420m²
Oppervlakte perceel
2200m²

Villa te koop in Jávea

Deze grote familievilla is gelegen aan het einde van een rustige doodlopende straat in een exclusief gebied van Jávea, dichtbij de Jávea Golf Club. De accommodatie bestaat uit; Begane grond - een grote inkomhal met garderobe en wc, een ruime, goed ingerichte keuken. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken. We gaan verder naar de open woon- en eetgedeeltes die uitkomen op het enorme overdekte terras met uitzicht op het zwembad. Op dit niveau zijn er ook twee slaapkamers, beide met airconditioning. 

De slaapkamers hebben en-suite toegang tot een gedeelde badkamer tussen de kamers. Als we naar boven gaan, hebben we de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en airconditioning. Boven nog twee slaapkamers; beide uitgerust met airconditioning delen de familiebadkamer. Twee van de slaapkamers op de bovenverdieping hebben toegang tot het bovenste terras met uitzicht op het zwembad. Het zwembad is circa 6x12 meter met een trapsgewijze horizon in het diepe. Er is een BBQ-huis met een bar en ook een aparte douche en w.c. De tuinen zijn aangelegd, voorzien van gazon en veilig omheind. De oprit heeft voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's en een garage.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Doodlopende weg
  • Garage
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand