Villa te koop in Jávea / Spanje #49825

€ 1.950.000 € 2.150.000
Villa te koop in JáveaDeze hoogwaardige woning, ideaal voor een grote familievakantie, een huis of verhuur, is een 7 slaapkamers, 6 badkamers + toilet met constructie van 568m2 op een perceel van 3080m2. Een prachtige ronde oprijlaan rond een waterfontein en met meerdere parkeerplaatsen leidt u naar de voorkant deur/entree. Leidt naar alle kamers, inclusief de dubbele trap en kroonluchter die de weelde van het pand benadrukken. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen met een grote balustrade die leidt naar 4 slaapkamers op de bovenste verdieping met 2 badkamers op die verdieping. De trap aan de rechterkant leidt naar een groot kantoor en is verbonden met de grote slaapkamer met eigen badkamer en prachtig uitzicht op de tuin. De trap naar links leidt naar de eetkamer, de andere slaapkamers, een grote bijkeuken en een speelkamer. Aan deze kant van de woning bevindt zich ook de volledig ingerichte keuken. De centraal gelegen woonkamer die buitengewoon licht is en uitkijkt op het terras, het grote zwembad en het uitgaansgebied. De zomerkeuken is volledig uitgerust en een deel van de armaturen is zeer recentelijk vervangen. De hele aangelegde tuin en de uitgaansgebieden bieden een fantastisch uitzicht op de Montgó.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49825
Prijs
€ 1.950.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
7
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
568m²
Oppervlakte perceel
3080m²

Villa te koop in Jávea

Deze hoogwaardige woning, ideaal voor een grote familievakantie, een huis of verhuur, is een 7 slaapkamers, 6 badkamers + toilet met constructie van 568m2 op een perceel van 3080m2. Een prachtige ronde oprijlaan rond een waterfontein en met meerdere parkeerplaatsen leidt u naar de voorkant deur/entree. Leidt naar alle kamers, inclusief de dubbele trap en kroonluchter die de weelde van het pand benadrukken. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen met een grote balustrade die leidt naar 4 slaapkamers op de bovenste verdieping met 2 badkamers op die verdieping. 

De trap aan de rechterkant leidt naar een groot kantoor en is verbonden met de grote slaapkamer met eigen badkamer en prachtig uitzicht op de tuin. De trap naar links leidt naar de eetkamer, de andere slaapkamers, een grote bijkeuken en een speelkamer. Aan deze kant van de woning bevindt zich ook de volledig ingerichte keuken. De centraal gelegen woonkamer die buitengewoon licht is en uitkijkt op het terras, het grote zwembad en het uitgaansgebied. De zomerkeuken is volledig uitgerust en een deel van de armaturen is zeer recentelijk vervangen. De hele aangelegde tuin en de uitgaansgebieden bieden een fantastisch uitzicht op de Montgó.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Bijkeuken
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Games room
  • Kantoor
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand