Villa te koop in Jávea / Spanje #49822

€ 435.000 € 475.000
Villa te koop in Jávea Deze villa met 3 slaapkamers biedt een spectaculair uitzicht over de Javea-vallei en is gelegen op de bovenste hellingen van de Montgó. De villa is volledig gemoderniseerd en is perfect als vakantiehuis / investering omdat het een bewezen verhuurgeschiedenis en een toeristenvergunning heeft. Een trap vanuit de tuin leidt naar het overdekte terras en het zwembad, die beide genieten van het spectaculaire uitzicht. De voordeur komt uit in de woon/eetkamer met open haard (A/C), een deur naast de eetkamer leidt naar de moderne keuken met ontbijtbar die uitkomt in de eetkamer.  Een deur vanuit de keuken leidt naar de bijkeuken en naar het zwembad. Links van de woonkamer leidt een gang naar de twee gastenslaapkamers (A/C) en de gastenbadkamer. Rechts van de woonkamer leidt een deur naar de hoofdslaapkamer (A/C) met en-suite badkamer met douche. Een paar stappen van het overdekte terras leidt naar het terras bij het zwembad met veel ligweide en een zwembad van 8 x 4 meter. Op het lagere niveau is er een enkele garage. Volledig gas C/H. Elektrisch toegangshek naar lager gelegen parkeerplek. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49822
Prijs
€ 435.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
130m²
Oppervlakte perceel
700m²

Villa te koop in Jávea

Deze villa met 3 slaapkamers biedt een spectaculair uitzicht over de Javea-vallei en is gelegen op de bovenste hellingen van de Montgó. De villa is volledig gemoderniseerd en is perfect als vakantiehuis / investering omdat het een bewezen verhuurgeschiedenis en een toeristenvergunning heeft. Een trap vanuit de tuin leidt naar het overdekte terras en het zwembad, die beide genieten van het spectaculaire uitzicht. De voordeur komt uit in de woon/eetkamer met open haard (A/C), een deur naast de eetkamer leidt naar de moderne keuken met ontbijtbar die uitkomt in de eetkamer. 

Een deur vanuit de keuken leidt naar de bijkeuken en naar het zwembad. Links van de woonkamer leidt een gang naar de twee gastenslaapkamers (A/C) en de gastenbadkamer. Rechts van de woonkamer leidt een deur naar de hoofdslaapkamer (A/C) met en-suite badkamer met douche. Een paar stappen van het overdekte terras leidt naar het terras bij het zwembad met veel ligweide en een zwembad van 8 x 4 meter. Op het lagere niveau is er een enkele garage. Volledig gas C/H. Elektrisch toegangshek naar lager gelegen parkeerplek.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand