Villa te koop in Jávea / Spanje #49821

€ 575.000
Villa te koop in Jávea Deze fantastische villa met 4 slaapkamers beslaat 230 m2 constructie over twee niveaus en ligt in 1.000 m2 aangelegde tuinen. De veranda aan de voorzijde komt uit in de inkomhal, aan de linkerkant is de 4e slaapkamer, aan de rechterkant is de doucheruimte voor de gasten, een deur uit de hal komt uit in de enorme open woon / eetkamer / volledig ingerichte keuken, twee sets patio's deuren openen naar de deels glazen naya met een paar treden die naar het zwembad leiden.  Een trap vanuit de inkomhal leidt naar de hoofdbadkamer met douche, de derde tweepersoonsslaapkamer met een eigen dakterras met prachtig uitzicht op de berg, rechts van de overloop is de hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar de grote open terras, de master suite die bestaat uit een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een en-suite badkamer, de master slaapkamer heeft ook toegang tot het grote open terras. Het perceel is omheind en afgesloten met een elektrische toegangspoort en een carport. 8x4m zwembad met veel open terrassen plus een mooi overdekt gedeelte met Pergola om buiten te eten. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49821
Prijs
€ 575.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
230m²
Oppervlakte perceel
1000m²

Villa te koop in Jávea

Deze fantastische villa met 4 slaapkamers beslaat 230 m2 constructie over twee niveaus en ligt in 1.000 m2 aangelegde tuinen. De veranda aan de voorzijde komt uit in de inkomhal, aan de linkerkant is de 4e slaapkamer, aan de rechterkant is de doucheruimte voor de gasten, een deur uit de hal komt uit in de enorme open woon / eetkamer / volledig ingerichte keuken, twee sets patio's deuren openen naar de deels glazen naya met een paar treden die naar het zwembad leiden. 

Een trap vanuit de inkomhal leidt naar de hoofdbadkamer met douche, de derde tweepersoonsslaapkamer met een eigen dakterras met prachtig uitzicht op de berg, rechts van de overloop is de hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar de grote open terras, de master suite die bestaat uit een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een en-suite badkamer, de master slaapkamer heeft ook toegang tot het grote open terras. Het perceel is omheind en afgesloten met een elektrische toegangspoort en een carport. 8x4m zwembad met veel open terrassen plus een mooi overdekt gedeelte met Pergola om buiten te eten.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Parkeerplaatsen
  • Patio
  • Pergola
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand