Villa te koop in Jávea / Spanje #49496

€ 1.195.000
Villa te koop in Jávea Deze luxe familievilla in Jávea is gelegen aan het einde van een rustige doodlopende straat in een exclusief gebied van Jávea dicht bij de Jávea Golf Club. De villa is geschikt voor maximaal 12 personen. Het huis is gebouwd volgens een hoge standaard en het gewelfde Tosca-stenen terras, typisch voor deze streek, zorgt voor schaduw bij het zwembad. De ingang van het pand is via elektronische smeedijzeren poorten, waar u wordt begroet door de prachtig aangelegde mediterrane tuinen.  Accommodatie bestaat uit een grote hal met garderobe en toilet, een ruime goed ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, oven, magnetron, gaskookplaat en vaatwasser. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken met wasmachine. De open woon- en eetgedeeltes kijken uit op het zwembad. Op deze begane grond bevinden zich ook twee slaapkamers, beide voorzien van airconditioning. De slaapkamers delen een jack en jill-badkamer. Boven is de hoofdslaapkamer met en-suite faciliteiten en airconditioning.  Nog eens twee slaapkamers zijn ook uitgerust met airconditioning en delen de familiebadkamer. Twee van de slaapkamers op de bovenverdieping hebben toegang tot het bovenste terras met uitzicht op het zwembad. Het zwembad is ongeveer 6 × 12 meter met aan het ene uiteinde een Romeinse trap en in het diepe een glijbaan. Er is een barbecue met bar en koelkast en ook een aparte buitendouche en toilet. De tuinen zijn aangelegd, voorzien van gazon en veilig omheind en daardoor kindvriendelijk. Op de oprit is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Naast de grote oprit is er een garage en een werkplaats, evenals veel bergruimte in de zwembadkamer.  Een extra bonus is de levering van vloerverwarming. Deze woning heeft het potentieel om verder te worden uitgebreid met ongeveer 100m2 in de ruime onderbouw en is door de huidige eigenaren succesvol verhuurd aan vakantiegangers. .De villa ligt op slechts vijf tot tien minuten rijden van het oude centrum van Jávea met zijn markten, winkels, bars en restaurants en ook op slechts vijf tot tien minuten rijden van de dichtstbijzijnde stranden. De badplaats Moraira ligt op slechts 10-15 autominuten en is zeker een bezoekje waard. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49496
Prijs
€ 1.195.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
420m²

Villa te koop in Jávea

Deze luxe familievilla in Jávea is gelegen aan het einde van een rustige doodlopende straat in een exclusief gebied van Jávea dicht bij de Jávea Golf Club. De villa is geschikt voor maximaal 12 personen. Het huis is gebouwd volgens een hoge standaard en het gewelfde Tosca-stenen terras, typisch voor deze streek, zorgt voor schaduw bij het zwembad. De ingang van het pand is via elektronische smeedijzeren poorten, waar u wordt begroet door de prachtig aangelegde mediterrane tuinen. 

Accommodatie bestaat uit een grote hal met garderobe en toilet, een ruime goed ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, oven, magnetron, gaskookplaat en vaatwasser. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken met wasmachine. De open woon- en eetgedeeltes kijken uit op het zwembad. Op deze begane grond bevinden zich ook twee slaapkamers, beide voorzien van airconditioning. De slaapkamers delen een jack en jill-badkamer. Boven is de hoofdslaapkamer met en-suite faciliteiten en airconditioning. 

Nog eens twee slaapkamers zijn ook uitgerust met airconditioning en delen de familiebadkamer. Twee van de slaapkamers op de bovenverdieping hebben toegang tot het bovenste terras met uitzicht op het zwembad. Het zwembad is ongeveer 6 × 12 meter met aan het ene uiteinde een Romeinse trap en in het diepe een glijbaan. Er is een barbecue met bar en koelkast en ook een aparte buitendouche en toilet. De tuinen zijn aangelegd, voorzien van gazon en veilig omheind en daardoor kindvriendelijk. Op de oprit is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Naast de grote oprit is er een garage en een werkplaats, evenals veel bergruimte in de zwembadkamer. 

Een extra bonus is de levering van vloerverwarming. Deze woning heeft het potentieel om verder te worden uitgebreid met ongeveer 100m2 in de ruime onderbouw en is door de huidige eigenaren succesvol verhuurd aan vakantiegangers. .De villa ligt op slechts vijf tot tien minuten rijden van het oude centrum van Jávea met zijn markten, winkels, bars en restaurants en ook op slechts vijf tot tien minuten rijden van de dichtstbijzijnde stranden. De badplaats Moraira ligt op slechts 10-15 autominuten en is zeker een bezoekje waard.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Doodlopende weg
  • Garage
  • Onderbouw
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Werkplaats
  • Zwembad zicht